Met de Dead or Alive videoslot van NetEnt ga je terug naar de tijd van het wilde Westen. Het is een eenvoudig te spelen gokkast, dus onder andere ideaal voor beginnende online gokkers, of voor spelers die van een gokkast houden met niet al te veel extra features en winlijnen.

Dead or alive

Dead or Alive spelen

Deze videoslot heeft 5 rollen en slechts 9 winlijnen, dus je zult er niet snel van in de war raken zoals met de gokkasten met honderden winlijnen. De muntwaardes variëren van €0,01 tot €0,50 en een totaal van vier munten per winlijn kan worden ingezet. In tegenstelling tot sommige NetEnt games, hebben de ontwikkelaars besloten om gamers zelf te laten kiezen hoeveel winlijnen ze willen gebruiken met deze online gokkast. Dit betekent dat de je kunt inzetten vanaf €0,01 per lijn, per spin tot een maximum van €18,00 per draai of alles daartussenin.

Symbolen

Er zijn een aantal goed betalende symbolen, maar ook laagbetaalde. Het is gemakkelijk om ze uit elkaar te houden want de laag betalende symbolen zijn bijna altijd de speelkaart pictogrammen. De werkelijke authentieke thema symbolen zijn een sheriff badge, een pistool en holster, een hoed, laarzen en whisky. Deze symbolen worden allemaal gebruikt om het Wild West thema van deze gokkast te versterken. Het Scatter symbool op de Dead or Alive gokkast is het paar pistolen. Drie of meer Scatter symbolen activeren de bonusronde. Het Wild symbool in Dead or Alive is een Wanted poster. Wild symbolen vervangen alle symbolen behalve de Scatter symbolen.

dead or alive poster

De gratis spins bonusronde en Sticky Wilds

Krijg je 3 Scatter symbolen op de rollen dan krijg je de free-spins bonus ronde. Alle gratis spin winsten worden beloond met een 2x vermenigvuldiger. Tijdens de gratis spins ronde kan je genieten van Sticky Wilds met de meest bekende gezichten van het Wilde Westen. De Sticky Wilds blijven op hun plaats plakken totdat de gratis spins ronde wordt beëindigd. Free spins kunnen eenmaal opnieuw worden geactiveerd per bonus ronde.

Als je de beste mogelijke combinatie draait op deze gokkast win je zomaar 54.000 munten! Dead or Alive is een plezierige maar eenvoudige gokkast. Ook de graphics zullen geen Oscar winnen, maar Dead or Alive blijft toch leuk om te spelen. Je moet het van de extra functies hebben, en daardoor heb je genoeg afwisseling. Persoonlijk ging deze gokkast wel snel vervelen na een tijdje spelen, en zijn we op zoek gegaan naar meer grafisch spektakel.