diamond wild slot De diamant is een van de duurste edelstenen die er zijn. Een gokkast die gerelateerd is aan deze bijzondere edelsteen, zal dan ook wel bijzonder zijn. Isoftbet is gelukkig zeer vertrouwd met het maken van online gokkasten, waardoor hun gokkasten vaak zeer goed zijn. Eens kijken of Diamond Wild zijn naam waar maakt.

Hoe ziet de gokkast Diamond Wild eruit?

Diamond Wild ziet er niet enorm luxe of duur uit, zoals je door de naam wel een beetje zou verwachten. De gokkast is echter niet zo druk als de andere kasten van dit soort, wat de kast dan wel weer siert. De achtergrond is geheel donker paars, zonder een versiering of een werkje erin. Onderaan staan gekleurde, doch eenvoudige knoppen die heel duidelijk zijn in wat ze doen.

In het midden van de kast staan de rollen. Rechts bovenin zijn alle jackpots te zien en hoe je deze kunt winnen. In het spel staan, hoe kan het ook anders, diamanten op de rollen. Naast de diamanten zijn er de normale gokkast symbolen, waaronder de 7, het BAR symbool, de kersen en de bel. Daarnaast is er ook een Free Games symbool Wild diamant.

Hoe werkt de gokkast Diamond Wild?

Diamond Wild is een gokkast met 5 rollen en 15 winlijnen. De gokkast heeft maar liefst 5 verschillende progressieve jackpots. Deze jackpots kun je winnen door met een maximale inzet, 5 of meer diamanten op de rollen te krijgen. Vanaf 9 diamanten maak je kans op de hoogste progressieve jackpot. Als je niet met de maximale inzet speelt, geven de diamanten ook een prijs. Vanaf 2 diamanten of meer verdubbelen ze de inzet met een bepaald aantal. Hoe meer diamanten op de rollen, hoe groter de verdubbelaar is.

Naast de diamanten, kun je met het Free Games symbool, 8 gratis spins winnen. Tijdens deze gratis rondes maak je echter geen kans op een van de jackpots. De winst die je maakt tijdens de gratis rondes, wordt vermenigvuldigd met 2. Dit geldt enkel niet voor de prijzen die je krijgt door de diamanten. Naast de diamanten en de Free Games, is er ook nog een wild. Deze kan een symbool vervangen als die hiermee een winnende combinatie kan maken. Hij kan ieder symbool vervangen, op de diamanten en de Free Games na. Met de prijzen die je in een ronde wint, kun je niet extra gokken.

De inzet

diamond wild gokkast De minimale inzet voor Diamond Wild is €0,01 en de maximale inzet bedraagt €20,- per draai. De inzet kun je bepalen door het aantal winlijnen dat je wilt spelen, het aantal munten dat je per winlijn inzet en de waarde van munten. De waarde kan 1, 2, 5 of 10 cent zijn.

Het aantal munten die je per winlijn kunt inzetten is in te stellen van 1 tot en met 10 en het aantal lijnen dat je wilt spelen kan gaan van 1, 5, 10, 15 tot 20 lijnen. Wil je niet met geld spelen, dan kun je ook gratis de gokkast gebruiken. Hiermee maak je geen verlies en natuurlijk ook geen winst, maar je krijgt wel het echte gevoel van het gokken. Daarnaast kun je op deze manier de kast even uitproberen.

Wat vinden wij van Diamond Wild?

Diamond Wild is een gokkast die zijn naam eer aan doet. De uitstraling is misschien niet zo luxe als een diamant, maar met het aantal jackpots die er te winnen zijn en de mogelijkheden tot gratis spins, krijg je toch behoorlijk het gevoel dat er wat te winnen valt. Er is een mooie balans tussen winst en verlies, waardoor je op zich heel lekker kunt spelen en je inzet goed kunt terugverdienen.