Diamonds on Fire is een online videoslot van softwarehuis Amatic. Zoals de naam al aangeeft spelen de diamanten de hoofdrol in deze online gokkast samen met andere gekleurde edelstenen. De opzet van de Diamonds on Fire is vrij standaard met vijf rollen en vier rijen. Op dit 5×4 raster heb je 50 winlijnen tot je beschikking die alleen van links naar rechts uitbetalen. Om prijs te krijgen moet je minimaal 3 dezelfde symbolen op een winlijn krijgen.

Diamonds on Fire spelen

diamonds on fire amaticDe beste prijs krijg je als je een fullhouse met diamanten krijgt op de rollen. Met een maximale inzet betaalt je dat maar liefst 3.000.000 credits! De rode hartvormige edelsteen is het Wild symbool op deze videoslot en vervangt alle andere symbolen behalve het Scatter Symbool. Het Scatter symbool is de diamanten ster en betaald uit op iedere positie.

Als je de Diamonds on Fire nog niet helemaal snapt kan je hem gratis uitproberen. Bevalt deze gokkast je, dan kan je om echt geld gaan spelen met een minimale inzet van 10 cent per draai. Voor de gokkers onder ons is het mogelijk om dit op te voeren tot €30 per spin. Het is logisch dat je met deze laatste inzet mega prijzen kunt winnen!

Overzichtelijk

Net als veel van de Amatic gokkasten is de Diamonds on Fire een fijne overzichtelijke speelautomaat. Na enkele gratis spelletjes snap je hoe deze gokkast werkt en ben je klaar voor het echte geld. Het enige wat misschien nog wat uitlegt vraagt is de GAMBLE optie. Hier kan je namelijk de gewonnen prijzen proberen te verdubbelen of zelfs verviervoudigen! Dit doe je door respectievelijk op een kleur(rood of zwart), of op de goede kaartsoort(klaveren, harten, ruiten of schoppen) te gokken.

Dit is een optie, dus je kunt ook gewoon je credits collecten. Vind je het aantal gewonnen credits teveel om te gokken, dan kan je er ook voor kiezen om met de helft(HALF) van je prijs te gaan gokken. Dan neem je dus iets minder risico, en kan je altijd nog de helft van je punten collecteren als je mis gokt. Diamonds on Fire is echt een gokkast voor de liefhebbers van oude videoslots en fruitmachines. Zoek je meer bonusgames en features, dan kan je beter een andere softwareprovider kiezen als NetEnt of Yggdrasil. Deze aanbieders hebben wel de uitgebreide videoslots met ontelbaar mogelijkheden.