Disco Spins is een swingende videoslot van spelontwikkelaar NetEnt met meerdere bonusgames. Het centrale thema van deze online gokkast is de disco van de jaren 70 en 80 dat vooral bij de 50 plussers herinneringen op zal roepen.

Disco Spins

Disco Spins spelen

Als je gaat spelen op Disco Spins zie je op de achtergrond van de gokkast de bekende disco dansvloer met echte disco effecten. Natuurlijk mag de disco beat niet ontbreken tijdens het spelen, en dat geeft deze gokkast nog meer sfeer. Je speelt Disco Spins op vijf rollen met twintig winlijnen. Als je echt geld wint verdienen kan je al meedoen voor slechts €0,20 per draai, en dit is op te voeren tot €200 per spin voor de mensen met een dikke portemonnee. Wil je helemaal geen geld inzetten, speel de gokkast dan gewoon gratis en voor niks.

Disco dansen

De symbolen op de rollen zijn 5 discodansers, een rode, gele, paarse, groene of blauwe danser. Deze dansers leveren je het meeste geld op. De standaard kaartsymbolen J, Q, K en A zijn weer gereserveerd voor de mindere prijzen. Let goed op de kleuren van de discodansers, want als de kleur van de discovloer gelijk is aan de kleur van jouw symbool, dan verandert dat symbool in een Wild wat je mooie geldprijzen kan opleveren.

Disco Spins danser

Disco Spins heeft verder ook nog twee verschillende bonusgames. De eerste activeer je door 3 Scatters(discobollen) te draaien willekeurig op de rollen. Kies vervolgens uit één van de twee mogelijkheden. De Free Spins Feature waar je 15 free spins krijgt met als extra een x3 multiplier. Of je kiest voor de Disco Spins Feature waarbij je 10 free spins krijgt en er alleen dansers en scatter symbolen verschijnen op de rollen. Het is ook mogelijk om de Free Spins Spin te her activeren tijdens het spelen voor nog eens 10 gratis draaien.

Conclusie Disco Spins

Disco Spins is een vermakelijke gokkast met een paar leuke extra’s. De graphics zijn grappig, maar niet meer dan dat. Voor de oudere spelers die hun jeugd willen herbeleven is het een leuke videoslot met herkenbare deuntjes, maar de wat jongere speler zal wellicht op zoek zijn naar wat meer actie en betere graphics met meer moderne muziek.