dolphin's island gokkast Isoftbet maakt verschillende online gokkasten, maar dit keer is het er een om vrolijk van te worden. Nu zijn er natuurlijk meer gokkasten waar je blij van wordt, maar zodra je deze voor het eerst ziet, weet je meteen wat we bedoelen.

Hoe ziet de gokkast Dolphin’s Island eruit?

Als we de gokkast in 1 woord zouden moeten omschrijven, dan is het ‘vrolijk’. Het thema van deze gokkast is de zee met allemaal vrolijke vissen en dolfijnen erin. Alle vissen kijken je vrolijk aan en de kast zelf geeft je het gevoel op een tropisch eiland te zijn beland. Op de achtergrond is een prachtig blauwe zee te zien met daarin ja, het tropische eiland.

Onderin, bij de knoppen, staat een laagje water waar af en toe een vis doorheen zwemt. De ene keer een anemoonvisje, de andere keer een puffervis en nog meer verrassende vissen. Naast je speelveld is een vrolijke dolfijn te zien. De symbolen bestaan uit allemaal blije visjes en uit opgeblazen basissymbolen. Als je een winnende combinatie hebt hoor je het vrolijke geluid van een tropisch instrument. Op de achtergrond hoor je belletjes in het water en in de bonusronde en de free spins heb je er een vrolijk muziekje bij. Kortom, een vrolijk uiterlijk.

Hoe werkt Dolphin’s Island?

Dolphin’s Island is een videoslot met 5 rollen en 243 mogelijke wincombinaties. Deze gokkast heeft geen jackpot en het is ook niet mogelijk om met je winst verder te gokken, echter zijn er wel twee extra spellen in verwerkt en er is een wild. De wild is een dolfijn, die bijna alle symbolen kan vervangen om een winnende combinatie te maken. Enkel het bonussymbool en het Dolphin symbool kan die niet vervangen.

Het Dolphin symbool komt enkel op de derde rol voor en geeft je 15 gratis spins. Tijdens deze gratis spinronde, kan een wild veranderd worden in een grote wild die de hele rol bedenkt. Het leuke is dat dit gedaan wordt door een springende dolfijn. Heel random komen er soms een paar vissen door je beeld heen die en paar symbolen veranderen in extra wilds. Daarnaast kan de puffervis een blok van 2×2 wilds maken.

Op die manier heb je in de gratis spin ronde veel kans op wilds en dus meer kans op winnende combinaties. Ook in de bonusronde maak je kans op mooie prijzen. Deze ronde krijg je door drie of meerdere keren het bonussymbool, een gekleurde draaischijf met sterretjes, op de rollen te vinden. Tijdens deze ronde is het aantal bonussymbolen ook het aantal rondes dat je krijgt.

Voor je zie je een soort rad van avontuur, met allemaal gekleurde delen en prijzen erop. Zodra je op Go klikt, springt er een dolfijn uit het water die het rad laat draaien. Als het rad stil staat op een verdubbelaar, dan krijg je er nog een extra draai bij en wordt de prijs uit die ronde vermenigvuldigd met die verdubbelaar. Als het aantal draaien op is en je geen verdubbelaar meer krijgt, dan is de ronde afgelopen en ga je weer terug naar het gewone spel.

dolphin's island slot

De inzet

Bij Dolphin’s Island kun je aangeven hoeveel muntjes je per draai wilt inzetten en hoeveel de muntjes waard zijn. Bij het aantal muntjes per draai kun je kiezen uit 1 tot en met 5, waarbij iedere waarde 25 muntjes waard is. De waarde van de muntjes is 1, 2, 5 of 10 cent. Hiermee is de minimale inzet bij deze gokkasten per draai €0,25 en de maximale inzet €12,50. Je kunt echter ook geheel gratis spelen, maar dan win je natuurlijk ook niets. Er zit geen limiet aan het gratis draaien.

Wat vinden wij van de gokkast Dolphin’s Island?

Dolphin’s Island ziet er vrolijk uit, echter moet je daar natuurlijk wel van houden. Als je liever wat stevigers hebt qua uiterlijk, dan kun je beter even verder kijken naar andere gokkasten. Houd je van de film Finding Nemo, dan vind je deze gokkast ook leuk.

Opvallend was echter dat je dat je over het algemeen meer erin stopt dan dat je terugkrijgt. De gokkast is wel gul met het aantal keren dat je een prijs krijgt, maar de prijzen zijn vaak net niet hoog genoeg, waardoor je uiteindelijk enkel verlies maakt. Je kunt natuurlijk echter wel eens geluk hebben. Het heet niet voor niets gokken. Wij zouden deze sprong in de zee niet wagen, maar wie weet ben jij een betere waterrat dan wij.