De Dracula gokkast is een spel van Netent en heeft veel mooie grafische ontwikkelingen en bonussen. Je maakt een kans op mooie winsten en daar kun je nu je slag mee slaan! Er zijn bij de Dracula gokkast in totaal 40 winlijnen en er kan minimaal in worden gezet met 0,20 eurocent. Daarnaast kan er maximaal in worden gezet met 200 euro per ronde. Er geldt een uitbetalingspercentage van 96,6%.

Bonusspellen

Er zijn twee verschillende bonussen op de gokkast online. De eerste is een mini bonus en dat is de “Bat Feature”. Deze wordt willekeurig getriggerd, als dat is gebeurd dan zal de Dracula in een soort trance raken en zal vervolgens in een grote zwerm vleermuizen veranderen. Dit is erg spannend om te zien! Wat zal er dan gebeuren? Je zal zien dat de vleermuizen landen in een cluster formatie op alle rollen en dan veranderen deze weer in één symbool. Daarbij geldt dat hoe meer vleermuizen er zijn, hoe hoger het symbool hoe beter dat het is.

Het is een bonus die je vaak tegen gaat komen en dat is ook weer erg spannend. Het kan namelijk voor extra hoge uitbetalingen gaan zorgen en dat is meer dan de moeite waard tijdens het online gokken. Maar let wel op want je hebt uiteraard niet altijd zomaar een prijs gewonnen.

Het kan zijn dat de vleermuizen niet goed vallen of ze veranderen in symbolen met een iets lagere waarde. Dat kan een nadeel zijn, maar het gaat er om dat het erg spannend kan zijn en dat je plezier gaat beleven aan het spel, dat gaat hier zeker lukken! Met een beetje geluk win je een mooie prijs.

Free spins bonus

Er geldt een free spins bonus. Deze kun je activeren wanneer het stacked Dracula symbool op de tweede rol wordt gedraaid. Als je dat hebt dan heb je het volledige stacked symbool van de grote liefde op de vierde rol.

Daardoor zal je in totaal tien gratis spins krijgen en iedere spin is dan een Bat Feature. Ook kun jij tijdens de gratis spins ook extra gratis spins verdienen. Wacht daarom niet langer maar zorg dat jij gaat ontdekken of je mooie prijzen gaat winnen bij de Dracula slot. Er kan al met een lage inzet gespeeld worden, alleen maar de moeite waard om die stap te zetten.

Gratis of voor geld spelen?

De Dracula slot van Netent kan gespeeld worden met echt geld, of er kan eerst gratis gespeeld worden. Wanneer je de keuze maakt om gratis te spelen, kun je oefenen en goed zien welke symbolen er welke prijzen op gaat leveren.

Jouw voordeel is dat je hierdoor weet wat je kunt verwachten. Je kunt ook voor geld spelen, daarvoor moet je account aanmaken en dan kun je geld storten. Vervolgens kun je de minimale of maximale inzet kiezen, of je kiest zelf een bedrag en je speelt met geld. Bekijk wat er gewonnen kan worden en hopelijk heb je geluk en win jij de maximale prijzen. Het gaat vooral om het plezier wat je gaat ervaren tijdens de Dracula slot.