draglingsIn een grot in een berg is deze Draglings video slot van Yggdrasil Gaming te vinden. Deze vooruitstrevende ontwikkelaar heeft deze video slot op de markt gebracht per 16 december 2014. Het thema van dit spel is draken, waarbij je uiteraard op heel wat spanning zal kunnen rekenen. Bij de ontwikkeling van Draglings is er rekening gehouden met iedere type speler.

Zo kan er gespeeld worden met verschillende inzetten en is de video slot eenvoudig te begrijpen. Bij het spelen van Draglings wordt gebruik gemaakt van 5 rollen. In plaats van dat deze in rijen opgedeeld zijn, kan je hier genieten van meerdere verschillende symbolen per rol. Om te beginnen heeft de eerste rol van Draglings 3 symbolen. De tweede rol heeft 4 symbolen de middelste rol beschikt over 5 symbolen. De laatste 2 rollen beschikken achtereenvolgens weer over 4 en 3 symbolen.

Maak winst met alle voorkomende symbolen

Om tot een winst te kunnen komen moet jij soortgelijke symbolen zien te draaien. Erg gunstig bij het spelen van Draglings is dat je winsten beide kanten op kunt draaien. Een winnende combinatie kan dus beginnen op rol 1 van links naar rechts, maar ook op rol 5 van rechts naar links. In totaal wordt dit spel hierdoor gespeeld met 40 winlijnen. Winnende combinatie zullen altijd uit 3 of meerdere symbolen van 1 soort moeten bestaan.

Het Wild symbool

Tijdens het spelen zijn er verschillende draakjes te vinden die gedraaid kunnen worden om een prijs op te leveren. Het blauwe draakje van Draglings is te draaien als regulier Wild symbool. Met deze Wild kunnen andere symbolen worden vervangen en kan je dus makkelijker tot een winst komen. Het enige symbool dat niet met deze Wild vervangen kan worden is het free spins symbool.

Draglings Yggdrasil

Expanding Wild

Als je tijdens het draaien van de rollen bij Draglings een paars draakje tegen komt, dan heb je de Expanding Wild gevonden. Ook dit Wild symbool kan behalve de free spin symbolen alles vervangen om tot een winst te komen. Het voordeel van dit draakje is dat deze een reuze draak zal worden. Hiermee wordt de hele rol tot Wild bevorderd en kunnen dus meerdere winlijnen willekeurig een prijs vormen.

Spreading Wild

De laatste Wild die bij Draglings gevonden kan worden is het rode draakje. Deze kan willekeurig 1 tot 4 symbolen in een Wild veranderen en je daardoor dus op willekeurige winlijnen een prijs laten winnen. De Spreading Wild kan gewone Wilds op de rollen zetten, maar ook een Expanding Wild en zelfs nieuwe Spreading Wilds kunnen gevormd worden.

Free spins voor het maximale aantal gratis winsten

Zoals eerder al even benoemd zijn er bij Draglings ook free spins te vinden. Het speciale free spin symbool dat gedraaid kan worden zal ervoor zorgen dat je free spins wint. Met 3 van deze symbolen worden er direct 10 free spins toegekend.

Alle free spins worden gespeeld op basis van je laatste inzet, waarbij er uiteraard niks van je tegoed zal worden ingehouden. Mocht het zo zijn dat je 4 symbolen gedraaid hebt, dan krijg je 20 free spins aan je tegoed toegevoegd. Tot slot kan je met 5 free spin symbolen de rollen maar liefst 75 keer gratis laten draaien. Tijdens het spelen met de free spins kan het voorkomen dat je nieuwe free spin symbolen draai. Hierbij worden nieuwe free spins als gewonnen met 2 of meer free spin symbolen.

Beoordeling

Draglings is één van de betere slots die je in het assortiment van Yggdrasil Gaming kunt vinden. Het totaalplaatje is helemaal compleet, dankzij de verschillende Wild symbolen en de free spins. Deze symbolen zijn bovendien helemaal in het thema uitgevoerd, wat zorgt voor een geweldige speelervaring.

Ook de beschikbare geluiden die tijdens dit spel te horen zijn weten de spanning er goed in te brengen. Of je Draglings gratis gaat spelen of kiest voor echt geld maakt in principe niet heel veel uit. Wil je geld verdienen, dan moet je uiteraard wel voor echt geld kiezen. Een grote aanrader, want de beschikbare prijzen bij deze video slot liegen er niet om.