Speel de Dragon Reels-gokmachine van EGT

Als je houdt van het oude China als thema, en je bent klaar om een heldhaftige reis naar het centrum van China te maken – dan is de Dragon Reels-slotmachine van EGT echt iets voor jou. Met deze gokkast begin je onmiddellijk aan een spannend avontuur, waarbij je een aantrekkelijke Chinese prinses wil redden uit de klauwen van een gemene Dragon Master.

Tijdens die zoektocht word je beloond met allerlei prijzen voor het vinden van een hoop items die helemaal passen bij het thema. En bevrijd je de prinses, dan krijg je natuurlijk een enorme hoeveelheid bonusmunten. Met veel wilds en scatters, bonusspellen en een spannende jackpotronde is deze gokmachine van EGT er weer eentje die voldoet aan alle verwachtingen.

Een vuurspuwende Chinese draak

Dragon ReelsHet thema van deze gokkast – het oude China – is prachtig uitgewerkt. Niet alleen zijn de symbolen helemaal in thema, en is de achtergrond van de gokkast prachtig afgewerkt om je in de sfeer te brengen: ook de soundtrack van deze 5 bij 3-gokkast is helemaal passend. De symbolen vieren bovendien je overwinningen met leuke animaties. De wilde draak spuugt bijvoorbeeld met vuur als je een prijs pakt – dus uitkijken dat je je vingers niet brandt aan deze gokmachine. Je speelt de Dragon Reels net zo makkelijk op je mobiel en tablet als op je laptop of pc, want dankzij de slimme ontwikkelaars bij EGT is de gokkast geschikt voor touch screen en makkelijk te bedienen.

Overmeester de draken

Om de grootste prijzen in het spel te winnen, moet je eerst de prinses en haar ontvoerder vinden. Op reis door China kom je allerlei objecten tegen die goed van pas komen in die zoektocht, en die op zichzelf ook al veel munten opleveren. Let bijvoorbeeld op of je vuurwerk kunt vinden: daarvoor krijg je 4.000 munten. Chinese drums of lantarens zijn goed voor 8.000 munten, dus dat is niet niks. Vind je de prinses als de Dragon Master, dan verdien je – voor een van beiden – 20,000 munten, maximaal. Dat zijn wel het type beloningen die een lange zoektocht door China zeker de moeite waard maken.

Draconische bonusspellen, wilds en scatters

Om de Dragon Master te verslaan, zal je zijn draken moeten trotseren. De gouden draak is in het spel de scatter, terwijl de wilde vuurspuwende draak zijn rol als wild vervult. Voor 2 tot 5 van de scatters krijg je een topprijs van 50.000 munten, en vind je er drie of meer, dan krijg je zelfs 10 gratis bonusspins waarbij de prijzen dubbel tellen. Om de wilde vuurspuwende draak de meester te worden, moet je er vijf vinden op één winlijn. Daarmee win je 100.000 munten. Hij fungeert ook als wild, waardoor het drakensymbool andere symbolen kan vervangen en nieuwe wincombinaties mogelijk worden.

Dragon Reels gokkast

Speel voor een spannende jackpot

Zoals veel gokkasten van EGT heeft ook de Dragon Reels een jackpotspel, waarbij je uit kaarten kiest. Onder deze kaarten liggen prijzen verstopt, die optellen bij de jackpot naarmate je goede keuze maakt. Doorloop je succesvol de vier levels, dan win je een enorme prijs. Maar blijf je steken, dan kan je gokken op een alles-of-niets: vijftig procent kans om je winst te verdubbelen, maar ook vijftig procent kans om alles kwijt te raken.

De Dragon Reels heeft een zeer flexibele inzet en kredietwaarde (kenmerk van EGT-gokmachines), waardoor je kan spelen op de manier die jij het fijnst vindt. Het spannende thema houdt bovendien zowel beginnende als ervaren spelers geïnteresseerd. Dat geldt natuurlijk ook voor de hoge prijzen, die het spelen met deze gokkast zeer aantrekkelijk maken. Hou je van het Chinese thema, dan is deze machine helemaal voor jou. Bevrijd de prinses en beproef je geluk op de Dragon Reels van EGT.