dragon ship slotEen spel vol draken, schepen en vikingen, dat is Dragonship. Een zeer leuk geanimeerde videoslot uit de keuken van Plan ‘n Go. Alles, tot in de knoppen onder het spel zijn meegenomen in het thema van vikingen. De achtergrond is een prachtige duistere lucht met een overgroot gedeelte water. Deze duisteren sfeer zet zich helemaal door in de rest van het spel.

De 5 rollen zijn omlijst door touwen met knopen en er omheen zie je houten balken met stoere ijzeren versieringen. Als je gaat spelen wordt het spel nog even een stapje mooier. De rollen zijn namelijk doorzichtig waardoor je de onrustige zee erdoorheen ziet. De geluiden die horen bij Dragonship zijn al net zo duister als het spel zelf en passen dus perfect. Dit thema hebben ze heel goed omgezet in een top design, en zeker niet hetzelfde als veel andere online gokkasten.

Veel geanimeerde elementen op de Dragonship slot

Het spel heeft een hoop leuke en vooral geanimeerde elementen erin zitten, wat het geheel visueel echt heel leuk maakt om naar te kijken. Sommige symbolen hebben namelijk een mini animatie als deze in een winnende combinatie wordt gedraaid. Deze gokkast heeft een wild symbool, deze kun je inzetten om een winnende combinatie te maken. Mis je net dat ene schild en op die plek staat het wild symbool, dan telt deze voor een schild, is je combinatie compleet en win je alsnog.

Helaas werkt dit symbool niet op het bonus symbool. Dit wild symbool, het drakenhoofd, kan nog iets meer dan alleen winnende combinaties compleet maken. Krijg je deze namelijk aan beide kanten, dus op rol 1 en 5, dan krijg je 15 gratis draaien. Het leuke hieraan is dat de buitenste rollen deze wild symbolen blijven staan en dat de binnenste 3 gaan draaien. Je kunt dus aan beide kanten profiteren van de vastgezetten wild symbolen.

dragon ship videoslot

Bonusspel in Dragonship

Het bonusspel kun je spelen door 3 schatkisten te draaien. In dit spel krijg je 3 schatkisten te zien en moet je voor een van deze kisten kiezen. Wat er in deze kist zit blijft natuurlijk een verassing, maar met de inhoud ga je blij zijn, dat is een ding wat zeker is. Nog een klein mini spel kun je spelen na elke winst die je behaald. Je kunt namelijk alles inzetten, verdubbelen of verviervoudigen.

Kies na een winst voor het spel en dan zie je een kaart. Je moet raden wat er op deze kaart staat. Kies je alleen voor de kleur, keuze uit rood of zwart, dan kun je je winst verdubbelen. Wil je meer spanning dan kun je ook nog kiezen of de kaart, schoppen, ruiten, harten of klaver is. Raad je dit goed, dan gaat je winst keer 4. Kies verstandig hierin. Je kunt tot 5 keer toe proberen je winst groter te maken, mits je goed kiest.

Dragonship is genieten

Het spel werkt eenvoudig en is heel leuk voor zowel gevorderde spelers als voor beginners. Je kunt spelen met zowel speelgeld als met je eigen geld. Je kunt zelf je inzet bepalen, wil je liever niet op de maximale 15 win lijnen spelen met een inzet van 5 credits per draai, dan hoeft dit ook niet. Dit kun je helemaal zelf bepalen. Onderin de video slot kun je bij credits en bij win lijnen zelf het aantal kiezen en spelen wat bij jou goed voelt.

Elke credit van Dragonship staat voor € 0,01 en dit houdt het leuk om te spelen. Visueel is het echt helemaal top deze video slot. Vooral dat je eens door de rollen heen kunt kijken is een verfrissend design element wat heel goed bevalt. Het spel bestaat uit 5 rollen met 15 win lijnen en is echt een genot om te spelen.