Voor de fans van snelle auto’s is de Drive Multiplier Mayhem de ultieme gokkast geproduceerd door NetEnt. Race jezelf naar prachtige geldprijzen met op de achtergrond de donkere skylights en een opzwepend muziekje. Geld verdienen doe je met deze gokkast op vijftien winlijnen en drie rijen met veel extra’s zoals de de gratis spins, Multiplier Wilds en de Nitro Collect Meter. Met een beetje geluk win je tot 750.000 credits per spin op de Drive Multiplier Mayhem.

drive multiplier mayhem

Drive Multiplier Mayhem spelen

De Mulitplier Wilds kunnen willekeurig op de rollen verschijnen, en ze vervangen ook nog eens alle andere symbolen behalve het Scatter en Nitro symbool. De hoogte van de Multiplier is afhankelijk van op welke rol je de Multiplier Wild krijgt. Dus op rol vijf activeer je een Multiplier x5 voor mega winsten! Draai 3 of meer Scatter symbolen en verdien meteen 10 free spins voor grote prijzen.

Dit komt mede door de extra Nitro symbolen die dan actief zijn op deze gokkast. Race tegen alle tegenstanders(Twitch, Hamaki en Bruiser) en ga voor de hoofdprijs! Naast de symbolen van de racers vind je ook de standaard kaartsymbolen(A-K-Q-J-10) voor de iets minder grote prijzen. Om echt geld spelen kan al vanaf 15 cent per draai, tot maximaal €75 per ronde, maar gratis voor je plezier spelen kan natuurlijk ook.

Mobiel spelen

Alle nieuwe NetEnt gokkasten komen ook meteen uit als Touch versie. Dat wil zeggen dat je de game ook perfect kunt spelen op je favoriete mobiele apparaat als tablet of smartphone. Ook de leukste functie op de Drive Multiplier Mayhem, de Free Spins feature, speelt soepel op je mobieltje. Race met de beschikbare Nitro tegen de beste coureurs en win veel geld!

Deze online gokkast heeft geen progressieve jackpot, maar door de vele prijzen en de mooie animatie zal je jezelf niet snel vervelen. Voor de fans van de bekende game Need for Speed is de Drive Multiplier Mayhem een must play. Het hele thema draait hier namelijk ook om de snelle auto’s en de rivaliteit van de coureurs onderling. Door de mooie lay-out en spannende muziek en features zal deze game niet snel gaan vervelen.