Dynamite 7 is een echte fruitgokkast van producent Amatic. Het zal je dan ook niet verwonderen dat de meeste winsymbolen op deze online gokkast fruitsymbolen zijn zoals meloenen, druiven, sinaasappels, pruimen, citroenen en kersen. De hoofdrol is echter weggelegd voor het 7 symbool waar je dan ook de beste prijzen mee kunt winnen. Voor 5 zevens op een rij wordt je beloond met maar liefst 100.000 credits!

Dynamite 7 houdt het simpel

Dynamite 7 amaticVerwacht hier niet een uitgebreide speluitleg met bonusgames en extra features, want die zijn er niet! Dynamite 7 is een klassieke fruitautomaat met 5 rollen, 3 rijen en 10 vaste winlijnen. Je moet minimaal drie symbolen op een rij krijgen van links naar rechts voor een winnende combinatie. Als je prijs hebt kan je wel proberen om er meer van te maken met het spannende GAMBLE spel.

Daarbij kan je kiezen uit twee mogelijkheden met verschillende beloningen. Als eerste heb je de mogelijkheid om je prijs te verdubbelen door de juiste kleur te kiezen, in dit geval rood of zwart. Ben je wel in voor een extra gokje? Dan kan je beslissen om op één van de 4 kaartsoorten te gokken. Raad je het goed, dan krijg je de prijs x4! Gok je mis, dan ben je de inzet natuurlijk wel kwijt.

Mobiel spelen

Je zult misschien denken dat je deze “old school” gokkast niet op je mobiele apparaat kunt spelen, maar dan heb je het mis. Alle Amatic games kan je op je desktop computer, laptop of één van je favoriete mobiele apparaten spelen. Het fijne is dat je automatisch de goede versie krijgt, op welk apparaat je ook speelt. De games spelen snel en soepel via Amanet van Amatic. Wil je Dynamite 7 even gratis uitproberen? Dat kan natuurlijk ook, maar om echt geld spelen is toch veel spannender. Dat kan al vanaf 10 eurocent per draai, en je kunt dit opvoeren tot maximaal €30 per ronde. Topentertainment voor iedere portemonnee dus, net als alle andere videoslot en fruitautomaten van Amatic.