Easter EggsWat is het toch altijd een heerlijke tijd van het jaar. Veel chocolade, paashazen en natuurlijk eieren. Easter Eggs speelt hier geniaal op in met een online slot die draait om Pasen. Je wordt spontaan vrolijk wanneer je dit spel aanklikt en dat mag je de makers van Play’n Go aanrekenen. De sfeer is zoals het moet zijn bij zo’n vrolijk spel en ondanks dat de visuals niet zo heel bijzonder zijn, ziet het er wel allemaal gelikt uit. Het spel wordt gespeeld op vijf verschillende rollen je kunt tot en met 20 winlijnen spelen.

Probeer dit ook zoveel mogelijk te doen, want met twintig winlijnen maak je de meeste kans om ook daadwerkelijk wat prijsjes te winnen, aangezien twintig al niet zo heel veel is voor een online slot. Je kunt al inzetten vanaf 1 eurocent, je speelt dan echter ook maar op een winlijn en daarmee is de kans dat je echt iets gaat winnen zo klein, dat het bijna de moeite niet is. Wanneer je met 20 winlijnen speelt, is dus minimale inzet dus 20 cent. Er zit een autoplay functie bij dit spel, die je ook dusdanig kunt instellen dat ie er mee stopt zodra je een bonus of free spins te pakken hebt.

Ook is er een max bet knop om meteen de maximale inzet in te kunnen zetten. Een leuk extraatje aan dit spel is de gamble knop. Je kunt die gebruiken om je gewonnen prijs de verdubbelen door de juiste kleur van de kaart te kiezen. Probeer goed uit te zoeken wanneer je dit wel en niet moet doen, het zou zonde zijn als je een grote prijs verspeelt natuurlijk. Bovendien kun je het spel ook spelen met nepgeld, zodat je even goed kunt wennen aan de regels en bonussen van dit spel.

Ga voor de bonussen met Easter Eggs

Het basisspel van Easter Eggs is zeer overzichtelijk en eigenlijk zijn er maar een paar dingetjes waar je echt op moet letten. Ten eerste heb je het wild symbool, verhuld in een soort oranje paasei. Deze wilds komen in dit spel maar zelden voor maar zijn wel een vervanger voor ieder ander symbool behalve het mandje met paaseieren en het gevulde ei.

Die staan namelijk weer symbool voor iets anders. De wilds in dit spel zijn niet stacked en komen dus alleen en ze zijn ook niet sticky waardoor ze weer na een beurt verdwijnen. Van de wilds moet je het dus ook echt niet hebben met dit spel, zeker ook omdat je maar met weinig winlijnen speelt. Nee, het leuke in dit spel zit ‘m dus in het mandje met eieren en het gevulde paasei.

Wanneer je drie gevulde eieren hebt, krijg je free spins. Je kunt dan kiezen voor veel free spins met een lage vermenigvuldiger, of voor een paar free spins met een hoge vermenigvuldiger, dat is helemaal aan jou. Met het mandje met eieren kom je in een soort minigame waar je drie eieren voor je ziet. Het is gewoon een kwestie van kiezen en achter ieder ei zit een bepaalde prijs.

easter eggs play 'n go

Leuk spel maar er gebeurt te weinig

Dit is een leuk spel waarin de bonussen de boventoon voeren. Het basisspel is weinig spannend en je moet echt hopen op de gevulde eieren en de mandjes. Het probleem daarvan is echter dat die gewoon écht niet vaak getriggerd worden. Er gebeurt het grootste deel van de tijd gewoon te weinig om dit spel attractief te maken voor een langere tijd. Best een leuk spel, maar wel maar voor een paar rondes dus. Zeker de moeite om even aan te klikken, dat wel.