Eastern Dragon NextGen GamingHou jij wel van Oosterse sferen, dan kunnen wij jou melden dat NextGen Gaming dit uitstekend heeft weten te combineren met het wagen van een gokje. Op deze Eastern Dragon videoslot zal je namelijk blij verrast worden al vanaf het moment dat je het spel opent. De uitstraling moet jou laten zien dat de gouden draak in combinatie met het vuurwerk alles te maken heeft met een groot feest dat gehouden worden. Hierdoor ben je bij Eastern Dragon zeker van een grafisch geoptimaliseerde uitstraling en zal het je bovendien aan geluiden tijdens het spelen ook geen ogenblik ontbreken.

Speloverzicht Eastern Dragon videoslot

Zodra je deze Eastern Dragon videoslot gaat spelen zal je zien dat alles hier afgehandeld zal worden op een vijftal rollen. Hierop vind je per rol 3 symbolen, waarmee je een totaal van 15 symbolen beschikbaar zal hebben om geld op te kunnen winnen. Zodra je een winst wilt kunnen gaan vormen is het bij Eastern Dragon de bedoeling dat je zoveel mogelijk symbolen van één soort op de rollen laat verschijnen. Hier zal je een uitbetaling mee genereren als de combinatie gestart wordt vanaf de eerste rol en niet door andere symbolen wordt onderbroken.

Om het spel overzichtelijk te maken heeft NextGen er bij deze videoslot voor gekozen om het uitbetaalschema onder de info button links in de hoek toe te voegen. Zo kun je altijd zien welke aantal symbolen je van een soort nodig hebt om een prijs uitgekeerd te kunnen krijgen.

Scatter symbolen en free games

Om de free games te kunnen winnen zal je bij Eastern Dragon dankbaar gebruik kunnen maken van de Scatters die je kunt laten verschijnen. Deze zijn beschikbaar in een munt, die ook nog eens een eigen prijs uit zal keren. Als je minimaal 3 Scatter symbolen draait zal je free games ontvangen, met daarnaast minimaal een vervijfvoudiging van je inzet. Het aantal free games dat je ontvangt staat bij Eastern Dragon altijd vast op 15.

Dit wil zeggen dat je met je laatste inzet als uitgangspunt de rollen 15 keer gratis mag laten draaien voor het winnen van prijzen. De prijscombinaties die je tijdens het spelen van de free games weet te draaien zullen bovendien altijd keer 3 uitbetaald worden. Is daarbij een combinatie behaald met een draak, dan zal je de prijs maar liefst keer 6 uitgekeerd krijgen. Tijdens deze modus kunnen ook extra free games gewonnen worden. Hiervoor zal je bij Eastern Dragon ook weer minimaal 3 Scatter symbolen op willekeurige posities moeten zien te draaien.

Maak optimaal gebruik van de draak

Dat het bij Eastern Dragon allemaal om de draak draait die als symbool beschikbaar is wordt door de naam wel duidelijk gemaakt. Wat deze draak zo bijzonder maakt is zijn vervangende functie. Je kunt dit symbool namelijk gebruiken als een Wild, wat wil zeggen dat je alle andere symbolen, met uitzondering van de Scatters, met deze draak kunt vervangen. Dit kan om een combinatie compleet te maken zijn, maar ook voor een verlenging van een winnende combinatie. Zodra er een prijs door toedoen van de Wild uitgekeerd wordt zal je deze bovendien altijd verdubbeld aan je tegoed toegevoegd krijgen.

Eastern Dragon video slot

Inzetlimieten voor iedereen

Om spelen voor iedereen duidelijk te houden wordt er bij Eastern Dragon gebruik gemaakt van vaste inzetlimieten. Dit houdt in dat je met een minimaal bedrag van 20 cent zal moeten spelen en dat er maximaal 40 euro ingezet kan worden bij het gebruik van alle winlijnen. Het is bij Eastern Dragon eventueel ook mogelijk om met minder winlijnen te spelen naar eigen keuze. Uiteindelijk zal het bedrag dat je per draai speelt geheel bepaald worden door de muntwaarde die je instelt. Deze zijn beschikbaar van 1 cent tot en met 2 euro.

Beoordeling Eastern Dragon videoslot

Na het testen van deze Eastern Dragon videoslot game kunnen wij middels deze review wel concluderen dat NextGen met deze game een spel neer heeft weten te zetten waar je u tegen zegt. Niet alleen door de uitstraling, maar vooral dankzij de extra functies die de vele kansen op het behalen van een geldwinst mogelijk weten te maken. Of je nou gratis speelt of met echt geld aan de slag gaat. Bij Eastern Dragon kun je altijd 24 uur per dag de optimale spelbeleving online ervaren.