Hoewel de naam van deze Easy Slider videoslot je wellicht laat denken aan een glijbaan heeft dit spel feitelijk met heel iets anders te maken. Bijzonder om te melden is dat NextGen Gaming deze videoslot bereikbaar heeft weten te maken voor iedere speler door verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van een inzet toe te passen.

Als je gratis Easy Slider wilt spelen kan dat namelijk met virtueel speelgeld en zonder het aanmaken van een account. Wil je wel voor geld aan de slag gaan, dan kan dat door in te zetten op 25 winlijnen. Daarbij kun je bovendien ook je inzet nog eens aanpassen door te kiezen voor een muntwaarde, die voor deze game beschikbaar zijn van 1 cent tot en met 2 euro. Met deze instellingen komt de minimale inzet die geplaatst moet worden uit op 25 cent per draai en kun je maximaal spelen met een bedrag van maar liefst 50 euro.

Slide a Wild feature Easy Slider

Easy Slider NextGen GamingHet bijzonder dat je bij deze Easy Slider videoslot terug zal vinden is de Slide a Wild feature. Hiermee kun je zelf bepalen welke vermenigvuldiger er actief is als je een combinatie compleet weet te maken met een Wild symbool. De Side a Wild button is aan de bovenkant van de rollen terug te vinden en kan daar naar eigen inzicht verschoven worden. Hiermee zal je gewonnen prijzen met Wild symbolen minimaal verdubbeld en maximaal keer 6 uitgekeerd kunnen krijgen.

Vervang andere symbolen met Wilds

De Wild symbolen, waar we het hierboven ook al even over hebben gehad, worden bij deze Easy Slider videoslot gevormd door de vrouwelijke motorrijder. Als je deze Wild draait kun je twee functies genieten. Allereerst kun je met dit symbool een uitbetaling ontvangen als er minimaal 2 op de juiste manier op een winlijn gedraaid zijn. Daarnaast mag jet de Wild gebruiken om alle andere symbolen te vervangen, waarbij voor vervanging alleen de Scatters uitgezonderd zullen zijn. Zoals gezegd kun je met de Slide a Wild bepalen welke vermenigvuldiger er voor prijzen met dit symbool actief is.

Vlammend richting 15 free games

Dankzij het wiel waar het vuur vanaf spettert is er bij Easy Slider een Scatter tot stand gekomen. Met dit Scatter symbool kun je prijzen winnen door er minimaal 2 op een willekeurige positie van de rollen te draaien. Prijzen worden daarbij dus uitgekeerd zonder dat je daar een winlijn voor nodig zal hebben. Naast de mogelijkheid om een losse prijs te winnen zal je bij 3 of meer Scatter symbolen bij Easy Slider ook nog eens direct 15 free games ontvangen.

Deze speel je met je laatste inzet als uitgangspunt en uiteraard geheel gratis. De laatste inzet is uiteraard bepalen voor de prijzen die je tijdens het spelen van de free games kunt winnen. Als je tijdens deze modus bovendien een combinatie door middel van een Wild af weten te ronden zal je deze standaard keer 2 uitgekeerd krijgen. De Slide a Wild feature geldt dus alleen voor het hoofdspel.

Easy Slider slot

Spelen met vaste regels voor prijzen

Zodra je jouw inzetten voor deze Easy Slider laat gelden zal je jezelf niet alleen aan een inzetlimiet moeten houden. Prijzen kunnen met de symbolen namelijk ook op slechts één manier tot stand komen. Op de 5 rollen die je bij Easy Slider kunt vinden zijn in totaal per draai 15 symbolen beschikbaar.

Als jij er meerdere van een soort draait kun je hiermee winnen, maar wel mits deze op een winlijn gevormd worden. Bovendien moet je een combinatie altijd vormen van links naar rechts en starten vanaf de meest linkse rol zonder dat deze onderbroken wordt. Dankzij de info button kun je op deze gokkast bovendien altijd makkelijk terugzien welke prijzen er voor een gedraaide combinatie allemaal beschikbaar zullen zijn.

Beoordeling Easy Slider videoslot

Waar het thema alles te maken heeft met motors en motorbendes vinden wij dat je dit goed terug kunt zien, net als bij Slots Angels van Betsoft. Erg belangrijk zijn hiervoor zowel de achtergrond als de symbolen en geluiden die bij deze speelautomaat aanwezig zijn. Als je in gaat zetten op deze Easy Slider videoslot krijg je direct de nodige kansen om er met een geldprijs vandoor te kunnen gaan. Je hebt geen enkele verplichting qua geld, zolang je maar binnen de limieten van deze slotmachine blijft spelen.