Bespeel nu de spannende Egypt Sky slotmachine

Als je houdt van spanning en sensatie, en je altijd al een keer je geluk hebt willen beproeven als schatgraver, is de nieuwe gokmachine van EGT – de Egypt Sky – echt iets voor jou. Dit is je kans om een reis te maken langs de vruchtbare Nijl en je te verdiepen in de oude Egyptische cultuur. Spot de god van de zon, Ra, de koningin Cleopatra, historische Egyptische boten en rijtuigen en verdien prachtige prijzen. Met wilds en scatters, een gok-functie en een jackpotspel heb je met deze gokmachine een prima spelervaring.

Ontdek de geheimen van de farao’s

Egypt SkyIn de klassieke Oudheid stond Egypte al bekend als plek van mysterie, waar grote schatten begraven liggen en geheime deuren en gangen leiden tot enorme schatten. Dat thema is prachtig uitgewerkt door EGT, die deze gokmachine ontworpen hebben op de voor deze studio typerende professionele en overzichtelijke manier.

De geheime kamers in piramides liggen vol met waardevolle artefacten, die je op je reis door het oude Egypte best kans hebt tegen te komen. Ontdek de locatie van de verborgen kamers aan de hand van hiërogliefen, en ontdek de prachtigste prijzen. Met een speelveld van 5 bij 4 heb je grote kans om de vele Egyptische raadsels op te lossen.

Maak een wilde reis door Egypte

Als ontdekkingsreiziger in Egypte doe je allerlei waardevolle kennis op. Je hoopt natuurlijk dat je die nieuw verworven rijkdom ook mee naar huis kunt nemen. Vind je enkele hiërogliefen, dan zijn die al snel goed voor 2.000 munten. Bekijk ook zeker eens een Egyptisch schip op de rivier de Nijl: 4.000 munten als je er drie op een rij spot. Rijtuigen zijn wel 8.000 munten waard. Maar de echt grote prijzen kun je winnen als je een glimp op kunt vangen van de aantrekkelijke Cleopatra: dan kun je wel 10.000 munten op je conto schrijven. De zonnegod Ra is de echte klapper, want zijn bovennatuurlijke verschijning is goed voor 40.000 munten.

Egypt Sky gokkast

Wilds en scatters in Egyptisch thema

Op de Egypt Sky gokkast kun je soms Ankhs vinden. Dit Egyptische kruissymbool staat voor het eeuwige leven, en werkt als wild: je kunt ze op rol 2, 3 en 4 vervangen voor alle speelbare symbolen om een mooie combinatie te maken en grote prijzen te winnen. De scatters hebben de vorm van de grote rivier de Nijl, die leven geeft aan heel Egypte. Daarmee verdien je tot wel zeven gratis spins, waarbij de Ankhs zich kunnen uitbreiden over de hele rol. Ook zijn de Nijl-iconen goed voor plotselinge winsten van tot wel 160.000 munten: dat is de kracht van de rivier der rivieren, die essentieel is voor de Egyptische cultuur.

Prachtige jackpots met mysterieuze prijzen

Zo nu en dan vind je plotseling een mysterieuze kamer, waarin je mogelijkerwijs een schat kunt vinden. In deze speciale kamers speel je het jackpotspel. Daarbij draai je onbekende kaarten om en verdien je de prijzen die er onder verstopt liggen.

Blijf je winnen en overleef je de vier levels, dan maak je kans op de gigantische jackpot die steeds mee blijft groeien. Als je drie kaarten van één kleur vindt, is het spel afgelopen en wordt er uitgekeerd. Blijft je winst onder 15.000 munten, dan kun je ervoor kiezen een verdubbelingsspel te spelen. Daarbij kies je een kleur kaart, rood of zwart. Het is alles of niets: de helft kans op een dubbele winst, de helft kans op verlies van alle opgebouwde munten in de jackpotronde.

Ga snel op reis naar Egypte en beleef een avontuur

Op je reis langs de rivier de Nijl kom je alle klassieke Egyptische symbolen tegen die je kunt bedenken. Op de gokkast Egypt Sky van EGT zitten 40 winlijnen, en kun je in grote mate zelf bepalen hoeveel krediet je inzet is (vanaf 0.01 munt) en hoeveel munten je per keer gokt. Tussen de 40 en 800 kun je inzetten per spin. Daarmee speel je dus precies op de manier die jij voor je ziet. Met het mysterieuze thema, de leuke bonusspellen, en de enorme prijzen die je kunt winnen als de zonnegod Ra je goed gestemd is, beleef je gegarandeerd een spannend avontuur met deze gokkast.