Egyptian Heroes is een online gokkast die je wordt aangeboden door NetEnt met veel afwisseling. Deze videoslot is geïnspireerd op het oude Egypte en heeft een unieke Golden Bet Line die je tot een 5x Multiplier kan geven op een actieve winlijn. Let ook op de Pyramid Wilds op de 3 middelste rollen die kunnen uitbreiden voor een winnende combinatie. Natuurlijk ontbreekt de Free Spins feature ook niet met een permanente wilde rol.

Egyptian Heroes

Egyptian Heroes spelen

Egyptian Heroes speel je op 5 rollen met 20 winlijnen. Egyptian Heroes speelt zich af in de tijd van de Farao’s met hun goden, Pyramides en rijkdom. De oude Egyptenaren geloofde in een aantal goden, en ook dat deze geluk brachten. Dat kan ook op de Egyptian Heroes gokkast met de Golden Bet Line, met een willekeurige Multiplier, Scatter symbolen, Wild symbolen en een free spin bonus met een Sticky Expanding Wild. Het wordt moeilijk om met zoveel extra’s geen winst te maken!

Goden

De zonnegod Ra is het best betalende symbol. Voor 5 stuks krijg je 5000x je inzet! Al de goden kunnen winnende combinaties vormen met 2 dezelfde symbolen. De grote winsten kan je behalen met de free spins feature. Hoeveel je wint is afhankelijk van je inzet die begint met 20 cent tot €100 voor alle 20 de winlijnen.

Egyptian Heroes netent

De Pyramide is het Wild symbool, en verschijnt alleen op de rollen 2, 3, en 4, en bereidt zich uit over de hele rol voor nog meer winnende combo’s. Het vervangt alle andere symbolen behalve het farao tombe Scatter symbool. De gouden farao tombe is het Scatter symbool en wordt gebruikt om de free spin feature te activeren.

Golden Bet

De Golden Bet Line is een unieke feature in dit spel die je een Multiplier geeft op één winlijn. Voor iedere spin verschijnt er een golden line willekeurig op je scherm. De golden payline vermenigvuldigd je winsten met een Multitiplier tot 5x. Drie of meer Pharaoh Tomb symbolen activeren de Free Spins feature. Afhankelijk van het aantal Scatters op je scherm krijg je tot 20 free spins. Win nog meer geld door nog een keer minimaal 3 Scatters te draaien voor mega winsten.

Tijdens de Free spins krijg je een Sticky Expanded Wild op de derde rol voor meer winnende combinaties. Om nog meer te winnen bereid de rol zich uit naar rol 2 en 4! Het oude Egypte blijft fascineren, en met de extra’s van de Egyptian Heroes gokkast zal dat alleen maar meer worden.