Excalibur is een NetEnt gokkast die is gebaseerd op het zwaard van de legendarische Koning Arthur. Je speelt deze gokkast al om echt geld vanaf 20 cent per spin samen met de schitterende vrije spins functie waar je tot 30 free spins met een 3x vermenigvuldiger kunt krijgen. Voor je maximale inzet moet je €80 per ronde betalen. Het is daarmee mogelijk om tot 1.500x je inzet per draai te winnen!

excalibur

Excalibur spelen

Deze gokkast heeft 5 rollen en 20 winlijnen, met eenvoudige maar mooie animaties. De legendarische koning Arthur had een magisch zwaard genaamd Excalibur.

Het spel is gebaseerd op Koning Arthur en zijn vrienden (Merlin, Guinevere en Sir Lancelot, Lady of the Lake, Morgan, Mordred) die in de Keltische Otherworld op zoek zijn naar de Heilige Graal. De meest waardevolle symbolen zijn Excalibur en de gouden kelk. Voor 5 gouden kelk symbolen krijg je 500x je inzet. Voor 5 Excalibur zwaarden op een actieve winlijn wordt je beloond met 1.000x je inzet.

Multipliers

Het Excalibur zwaard is de Wild met vermenigvuldiger. Het Wild symbool vervangt alle reguliere symbolen om winnende combinaties te vormen en vermenigvuldigt die X2, behalve voor de Scatter en de gouden Excalibur Wild symbolen. Het gouden kelk symbool is het Scattersymbool, en je moet er minimaal 2 draaien om prijs te hebben willekeurig op de rollen. De Free Spins worden geactiveerd wanneer je 3 of meer gouden kelk symbolen krijgt willekeurig op de rollen. Tijdens de gratis spins worden je winsten verdrievoudigd (Multiplier x3). Voor 3 gouden kelk symbolen krijg je 10 gratis spins, 4 kelken geven je 20 spins en 5 gouden kelk symbolen belonen je met 30 gratis spins.

excalibur-netent

Extra vrije spins kunnen worden geactiveerd door nog een keer minimaal 3 Scatters te draaien, maar deze winsten worden niet verdrievoudigd.

Gouden Excalibur

Het gouden Excalibur Wild symbool verschijnt alleen op rol 3 en vervangt alle symbolen, behalve de Scatters en vermenigvuldigt je winst met 4x. De Excalibur gokkast is leuk om te spelen, maar de graphics zijn niet je van het. Wat dat betreft kan je beter een van de wat nieuwere gokkasten van NetEnt spelen, want die zien er toch allemaal wat beter uit. Deze gokkast is leuk om af en toe te spelen, maar ook niet meer dan dat.