Speel op de Extra Stars gokmachine

Een van de grootste rijzende sterren op het firmament van de online gokkasten is de Extra Stars slotmachine van EGT. Bij deze leuke online gokkast staat de Wild Star centraal. Deze ster leidt je de juiste kant op – volg hem, en je loopt rechtstreeks met je neus de berg munten in die je op allerlei spannende manieren kunt winnen. De wild kan je vervangen voor ieder ander symbool, waardoor je op een slimme manieren nieuwe combinaties kan maken en grote prijzen kunt pakken. Grote bonusspellen en een befaamd jackpotspel met kaarten maken de Extra Star gokmachine een van de meest aantrekkelijke opties die er zijn.

Geen nonsens, gewoon spelen

Extra StarsZoals bij zoveel van de gokmachines van EGT wordt de Extra Star gekenmerkt door een simpele, elegante vormgeving en leidt eigenlijk niets af van het einddoel: namelijk om die winst te pakken. Met een speelveld van 5 bij 3 is dit echt een gemakkelijk te begrijpen en goed te bespelen gokkast. Geen vervelende muziek, raar thema of verwarrende symbolen die het moeilijk maken om je winlijnen te herkennen dus. Spelers die houden van grote prijzen en flinke bonussen hoeven geen tijd te verspillen met onnodige animaties, en kunnen direct focussen op het spekken van hun bankrekening.

Sterprijzen op de Extra Star slotmachine

Als de sterren je goed gezind zijn, kun je op de Extra Star gokmachine de grootst mogelijke prijzen winnen. Zelfs de bekende kleine fruitsymbolen – de kersen en de citroenen – vormen hier een steropstelling, en kunnen goed zijn voor 2.000 munten. De iets meer waardevolle pruimen en sinaasappels geven je al 3.000 munten, terwijl de meloenen en druiven 4.000 munten opleveren. Met bananen win je tot wel 10.000 munten – dat is iedereens favoriete fruit. De ster van de show is natuurlijk de ‘lucky 7’, die je 20.000 munten kan opleveren als ze goed vallen.

Veel wilde sterren die de show stelen

De ster van deze gokkast is natuurlijk de Wild Star zelf, die op rol 2,3 en 4 kan opduiken om je een enorme mogelijkheid op grote prijzen te geven. Door hem te vervangen door andere symbolen, krijg je de mogelijkheid tot veel nieuwe combinaties. Hij kan zich verspreiden over de hele rol om je te belonen met een aantal re-spins die nog weer meer prijzen opleveren.

Het bekende jackpotspel verschijnt op willekeurige momenten in het spel, en kan na iedere draai beginnen. Daarbij kies je kaarten en blijf je prijzen winnen totdat je drie kaarten van dezelfde kleur hebt verzameld. De jackpot groeit mee, en eindigt in een enorme bonusuitkering. Bij iedere winst onder de 7.000 munten mag je er voor kiezen gebruik te maken van de Gamble-optie. Daarmee zet je alles of niets op een verdubbeling van je winst. Dat is een risico dat alleen de geharde speler durft te nemen, maar kan zorgen voor een flinke bonus.

Extra Stars gokkast

Speciale inzetten op deze sterrenmachine

Gokmachines van EGT staan bekend om hun flexibele inzet, en ook deze kast stelt niet teleur. Sterker nog, hij biedt meer mogelijkheden dan menige gokkast, wat hem zeer geschikt maakt voor beginnende spelers die het rustig aan willen doen met hun krediet – of voor ervaren spelers die precies weten met wat voor inzet ze het liefst spelen. Met een kredietwaarde tussen de 0.01 en 1.0 munt en een inzet tussen de 10 en 200 munten, kan je je met de Extra Star slotmachine echt geen buil vallen.

Simpel en effectief spelen voor mooie prijzen

EGT heeft het weer voor elkaar gekregen: met de Extra Star gokmachine hebben ze een prachtige retro-gokkast in elkaar gezet die iedere speler dagenlang bezig kan houden. Een fijne balans tussen retrostijl, moderne lay-out, prima winlijnen en bonusspellen en een spannende jackpotspel geven deze kast alles wat nodig is om een goede winst te kunnen pakken. De grote flexibiliteit qua inzet geeft het ten slotte de aantrekkingskracht die we inmiddels van EGT gewend zijn.