Een reis door de ruimte met Extreme

Op naar de sterren, en daar voorbij !! Dat is jouw motto wanneer je het spel Extreme van Stakelogic speelt. Extreme is een prachtige gokkast, met mooie graphics waarbij veel extra credits vallen te verdienen. Met de gokmachine Extreme ontdek je heel nieuwe sterrenstelsels waar je nog nooit van had gehoord. Het spel zit vol extra win-kansen in de vorm van bonusmateriaal waarmee je je winst kan vermeervoudigen.

De extra winkansen van Extreme

ExtremeDaar waar de meeste gokkasten beschikken over één methode om je winstkansen te vergroten of te vermenigvuldigen heeft Extreme een aantal bonus-features ingebouwd zitten. Je mag dan denken aan de Dropping wild symbolen, en de vraagtekens die zich in ijsblokjes bevinden.

Dit zijn features die zorgen voor miraculeuze winstvermenigvuldigers. Er zitten een aantal symbolen in ijsklontjes verwerkt in Extreme. Wanneer deze ijsklontjes-symbolen elkaar raken, al is het verdeeld over twee rijen naast elkaar, wordt je winst op geweldige manier vermenigvuldigd. Naast deze ijzige features beschikt het spel Extreme ook over brandende ijsblokjes. Deze brandende ijsblokjes zijn de zogeheten scatter symbolen. Deze scatter symbolen zorgen ervoor dat je een bonus spel behaalt, met free spins. Dit allemaal zodat jouw kansen op extra credits winnen vergroot worden. Het spel Extreme beschikt over 5 rijen, maar daarnaast over wel liefst 20 winlijnen.

Het geheim van scatter symbolen

Een gokkast is zodanig gebouwd dat je in een serie van 5 rijen een serie gelijke plaatjes moet krijgen op een van tevoren ingestelde plek om winst te behalen. Wanneer jij winst maakt, maar de symbolen staan niet in de winlijn, dan telt jouw winst niet mee. Wanneer een spel echter is voorzien van scatter symbolen is het zo dat wanneer een scatter symbool maar in beeld komt, dat hoeft niet eens in een winrij te zijn, jij een aantal bonus spins, of andere leuke extraatjes zal krijgen.

De paytable van Extreme geeft voor jou aan welke symbolen de scatter symbolen zijn. We spraken net over bonus spins dankzij scatter symbolen, maar bij Extreme valt via de scatter symbolen ook nog eens extra winst te behalen. Voordat je het spel Extreme gaat spelen is het dus interessant om je van tevoren goed in te lezen in deze lijst van scatter symbolen.

Extreme gokkast

Je inzet bij Extreme

Hoeveel je wint bij Extreme is uiteraard helemaal afhankelijk van je inzet. Je kan natuurlijk voorzichtig inzetten met een bedrag van 20 eurocent, maar dan is je winst ook dermate laag dat je je mag afvragen of het spel de moeite waard is. Op het moment dat je een hoger bedrag inzet, en je ook echt daadwerkelijk wint is een flink deel van de jackpot van jou. Hoeveel je inzet per keer, dat mag je helemaal zelf bepalen. Je kan ook kiezen voor een automatische inzet wanneer je niet telkens zin hebt om je inzet in te voeren in de gokkast. In dat geval druk je op de functie autospin. Wanneer je wel wil bepalen hoeveel je per spin inzet voer je je inzet in, en druk je op de functie spin.

Extreme voor onderweg

Je kan naar het casino gaan om het spel Extreme te spelen. De hele sfeer is vermakelijk, en wanneer je het spel goed weet te spelen valt er ook nog eens een leuke winst te behalen. Je zou natuurlijk ook het spel Extreme op je mobiele apparatuur kunnen spelen. Extreme van Stakelogic is namelijk ook verkrijgbaar voor jouw Apple devices en Android apparatuur. Daarnaast is het spel te spelen via de google play store. Dit is de ultieme manier om in je pauze, of in een tussenuur snel wat geld te verdienen op een leuke manier. Het is verslavend leuk, en zorgt voor een goede extra adrenaline kick op een saaie dag.