Hou jij wel van sprookjes, dan is deze Fairy Tale videoslot wellicht datgene wat je zoekt. Als je op deze Fairy Tale gokkast een inzet gaat plaatsen kun je rekenen op een totaal van 5 rollen waar winst op behaald kan worden. Op iedere rol van dit spel zijn 3 symbolen aanwezig, waarmee je kunt winnen door een combinatie van meerdere soortgelijke symbolen te vormen. Om uiteindelijk een prijs uitgekeerd te kunnen krijgen zal je tijdens het spelen van Fairy Tale een combinatie moeten starten op de eerste rol. Vanaf daar kunnen er 20 winlijnen gevolgd worden, waarna uiteraard een uitbetaling plaats kan vinden.

Inzetten en prijzen op de Fairy Tale

Om tot een inzet te kunnen komen zal je linksboven bij Fairy Tale eerst een muntwaarde moeten bepalen voor de credits. De minimale waarde die daarbij gekozen kan worden is 1 cent en maximaal kan er een waarde in worden gesteld van 5 euro. Om verder je inzet te kunnen bepalen is er een BET knop aanwezig naast de MENU knop en kun je ook het aantal winlijnen veranderen door de LINES knop van deze speelautomaat te gebruiken.

Zodra je een inzet geplaatst hebt kun je uiteraard eenvoudig de rollen laten draaien. De prijzen die je hiermee binnen kunt halen worden weergegeven in de prijzentabel. Daarin zal je direct zien dat je om winst te kunnen maken van alle symbolen minimaal 3 symbolen nodig hebt, behalve van de blonde prinses. Deze kan namelijk al winst opleveren vanaf 2 symbolen op een winlijn.

Diamant Wild op de Fairy Tale slot

De diamant die tijdens het spelen van Fairy Tale gedraaid kan worden is beschikbaar als Wild symbool. Dit houdt in dat je deze kunt gebruiken om eenvoudiger een winst te vormen, omdat dankzij de Wilds alle andere symbolen vervangen kunnen worden.

Draai je dus minimaal 1 Wild met 2 reguliere symbolen, dan zal er een prijs uit worden gekeerd die anders niet gewonnen zou zijn geworden. Met de Wild symbolen zelf kunnen uiteraard ook prijzen gewonnen worden, omdat deze bij Fairy Tale op alle rollen kunnen verschijnen. Draai je minimaal 3 Wild symbolen op een winlijn, dan zal er direct een prijs worden uitgekeerd.

Fairy Tale videoslot

Free games

Als er bij Fairy Tale 3 Wild symbolen of meer worden gedraaid zullen niet alleen prijzen gegeven worden, maar krijg je ook direct toegang tot de free games. Hiervoor is geen vast aantal bepaald, maar deze worden net zo lang gedraaid totdat alle 4 kooien van het spel geopend zijn.

Om deze kooien te kunnen openen is er een gouden sleutel symbool aanwezig. Deze sleutel zal random verschijnen tijdens de feature en bepaald dus hoe snel deze free games voorbij zullen zijn. Als je de free games gaat spelen doe je dit op basis van je laatste inzet, waarbij de rollen uiteraard wel gratis gedraaid zullen worden. Door de kooien van dit spel te openen zal er bovendien ook een vermenigvuldiger actief worden tot een maximum van 5x de gewonnen prijs.

Kaart mee na het vormen van een combinatie

Op het moment dat er een winnende combinatie bij Fairy Tale op de rollen is verschenen zal er een TAKE RISK knop onderin het spel komen te staan. Deze kun je naar eigen inzicht activeren, waarna het mogelijk zal zijn om een gokje te wagen. Tijdens de gokfunctie wordt er een kaartspel weergegeven. Eén kaart is open gedraaid en jij moet één van de andere kaarten kiezen om te kunnen winnen. Alleen een kaart die hoger is in waarde zal de eerder gewonnen prijs daarbij kunnen verdubbelen.

Beoordeling Fairy Tale

Na het testen van Fairy Tale kunnen wij concluderen dat Endorphina er ook daadwerkelijk voor heeft weten te zorgen dat dit spel een sprookje is. De prachtige achtergrond en bijpassende symbolen zorgen er namelijk voor dat deze videoslot helemaal compleet gemaakt is. Bovendien worden er dankzij de Wilds en free games ook nog eens voldoende extra kansen geboden om er uiteindelijk met een winst vandoor te kunnen gaan.