De Fantasini Master of Mystery gokkast is er een met goochelaars thema. Verbaas je over de goocheltrucs en alles wat met magie te maken heeft op deze spannende videoslot van NetEnt waar je tot 270.000 credits per draai kunt winnen. Betalende symbolen op deze gokkast zijn een kristallen bol, de assistente, een magische box, handboeien, een mes en de standaard kaartsymbolen van 9 tot en met aas voor de kleine prijzen.

Fantasini Linked Reel functie

Naast het spannende goochel thema vind je op deze online gokkast ook een paar leuke features die het spelen extra leuk maken. Het standaard Wild symbool(Fantasini) is ook op deze gokkast aanwezig en vervangt alle andere symbolen voor nog betere prijzen. Tijdens iedere spins zijn er minimaal 2 Linked Reels met dezelfde symbolen.

Deze herken je aan de gouden kettingen die om de rollen zitten met een slot. Dit kan worden uitgebreid naar 3, 4 of zelfs 5 dezelfde rollen wat voor enorme winsten kan zorgen. Dit is vooral spannend als je om echt geld speelt vanaf een kwartje per draai. Je kunt dit opvoeren tot maximaal 125€ per spin. Als je deze gokkast gratis voor je ontspanning wilt spelen is dat natuurlijk ook mogelijk.

fantasini

Show

Geniet tijdens het spelen van het optreden van de goochelaar die al zijn trucs uitvoert met op de achtergrond een bijpassend muziekje. Qua extra features is het behelpen op de Fantasini Master of Mystery video slot want je hebt alleen de Linked Reels en de Wilds.

Extra bonusrondes en gratis spins ontbreken op deze gokkast van NetEnt. Omdat je van de Linked Reels iedere ronde plezier kunt hebben zal je toch regelmatig prijzen krijgen. Al met al is de Fantasini Master of Mystery een onderhoudende online gokkast, maar zal hij niet in ons rijtje van meest favoriete gokkast voorkomen. Daarvoor mist deze gokkasten toch de nodige extra’s en spanning die we wel terugvinden bij andere gokkasten van NetEnt als Starburst, Twinspin en Bloodsuckers.