De Fisticuffs gokkast van NetEnt heeft als thema een bokswedstrijd in de jaren 1900. Daar zijn 2 vechters die voor jou geld moeten winnen met grappige graphics, maar wel in een oud jasje.

Fisticuffs spelen

Je speelt deze gokkast op 5 afzonderlijke rollen, 3 rijen en een totaal van 10 vaste inzetlijnen. Je kunt inzetten om echt geld vanaf €0.20 tot maximaal €200 voor de highrollers per draai. Deze videoslot betaalt zowel van links naar rechts als van rechts naar links, en heeft dus eigenlijk 20 winlijnen.

Fisticuffs

Deze online gokkast is ontworpen in een cartoon stijl met een aantal oude boks parafernalia op de rollen. De symbolen zijn helemaal op het thema aangepast en je vind op de rollen de kampioensgordel, de beker, oude bokshandschoenen, de ring bel, een houten bokskruk en een kruik met water. De personages komen zo uit de vorige eeuw met prachtige snorren waar sommige moderne hipsters een beetje jaloers op zouden zijn.

Extra’s

Fistycuffs is een vrij ongecompliceerde videoslot, en geschikt voor ieder soort speler. Met een uitbetalingspercentage van meer dan 96 % zit het met het aantal prijzen wel goed. Je kunt per draai dan ook maar liefst 100.000 munten winnen! Fistycuffs heeft 5 speciale game features zoals Straight Wilds, Diagonal Wilds en gestapeld Wilds tijdens de Boxing Re-Spins feature. De Wild symbolen vervangen alle andere symbolen voor meer prijzen. De Wilds beschikbaar zijn Straight Wilds, Diagonal Wilds en Stacked Wilds.

Fisticuffs netent

Wanneer een specifieke combinatie van Wilds op de rollen verschijnen, zal de ‘Boxing Feature’ worden geactiveerd om je een gratis re-spin te geven. Straight Wilds: deze verschijnen alleen op de 3e rol en vervangen andere symbolen. Wanneer 1 of 2 Diagonal Wilds op dezelfde rij als een Straight Wild verschijnen, zal de tweede de Diagonal Wild omslaan. Alle symbolen ertussenin worden veranderd in een Wild symbool voor mega prijzen. Als dit gebeurt ook dan zal ook de Boxing Re-spin feature worden geactiveerd.

De Diagonal Wilds verschijnen alleen op rol 2 en 4, en zullen alle andere symbolen vervangen. De Stacked Wilds zullen ook alle andere symbolen vervangen, maar je zult ze alleen tijdens de Boxing Feature Re-spin zien, en alleen op rollen 1 en 5.

Conclusie

Fisticuffs is een grappige videoslot met simpele symbolen in cartoon stijl die niet iedereen aan zullen spreken. Als je de bonusgames weet te activeren kan je veel prijzen verwachten, maar wij vonden het basisspel wat saai. De gokkast is wel overzichtelijk, wat het spelen wel erg prettig maakt. Dus wel leuk, maar geen klassieker.