Flowers is een kleurige en vrolijke video slot van Netent met bloemen in de hoofdrol. Als symbolen zie je dan ook kleurrijke bloemen, het zonsymbool dat tevens Wild is, de wolksymbolen voor de Free Spins en de dubbele symbolen die ook dubbel tellen voor de prijzen.

Net als bij veel gokkasten heb je de standaardsymbolen J, K, Q en A voor de kleine prijzen. Je speelt de Flowers videoslot op een 5×3 raster met 30 winlijnen. Als je om echt geld wilt spelen kan dit vanaf 30 cent tot maximaal €75 per ronde. Je zult regelmatig mooie prijzen krijgen want het uitbetalingspercentage op deze gokkast is meer dan 96%!

Flowers gokkast spelen

Flowers is erg populair en dat komt omdat het spelen van deze online gokkast bijzonder eenvoudig is. Je hoeft echt niet een uur te oefenen voordat je deze slot snapt. Het doel is simpel: draai minimaal 3 dezelfde symbolen op een acitieve winlijn om prijs te krijgen. De symbolen zijn er in 2 versies: die met één bloem en die met twee bloemen.

Flowers NetEnt

Deze laatste telt dan ook gewoon dubbel voor nog mooiere prijzen. Het Wild zon symbool zie je regelmatig verschijnen op de rollen wat je kansen op grotere prijzen zeker beter maakt. Dit komt omdat deze Wild symbolen stapelbaar zijn. Met de wolk symbolen kan je de Free Spins activeren, hoe meer symbolen hoe meer Free Spins. Met minimaal 4 van deze symbolen krijg je al de Free Spins ronde met een mooie multiplier. Deze multiplier kan oplopen tot maar liefst x10! Met maximaal 30 gratis spins kan dit voor enorme geldprijzen zorgen.

Hou het simpel

Flowers is een fijne en overzichtelijke gokkast met een aantal leuke extra’s. Ondanks dat deze gokkast al wat jaren oud is wordt hij nog steeds veel gespeeld. Dit komt door het vrolijke uiterlijk, de eenvoudige opzet en de vele prijzen die je krijgt tijdens het spelen. Verwacht geen flitsende bonusgames en videofilmpjes, maar dat is meteen de kracht van deze gokkast: lekker online gokkast spelen zonder al te veel moeilijke extra’s. Mocht je Flowers toch niet helemaal begrijpen, speel dan gerust de gratis versie en oefen zolang als je wilt op zowel de desktop computer, laptop, smartphone of tablet.