Beleef plezier met de Forest Band-gokkast

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe het zou zijn om als Robin Hood in de Engelse bossen te vechten tegen de sheriff van Nottingham – dan is het nu tijd om de Forest Band spelmachine uit te proberen. EGT heeft deze gokkast helemaal uitgevoerd in een Robin Hood-thema, compleet met achtergrondmuziek, lay-out, en symbolen in thema. Je wint prijzen voor het vinden van items zoals de alarmtrompet, de roofvogel, maar ook voor het redden van de mooie Marion en voor het spotten van Robin Hood zelf. Met genoeg bonussen en een spannend jackpotspel houdt dit spel je zeker even bezig.

Ontdek het bos van Sherwood

Forest BandDe oude legende van Robin Hood vertelt ons dat hij met zijn mannen verborgen zat in het bos van Sherwood. Daar overviel Robin Hood de rijken, en deelde hij zijn winst met de arme boeren in de omgeving. Hij was daar dan ook razend populair. Stap nu in de schoenen van Robin Hood en zijn ‘merry men’, en ontmoet alle bekende personages: de aantrekkelijke Marion, de goedaardige Little John, en de slechte sheriff van Nottingham, die Hood probeert op te pakken en te veroordelen voor diefstal.

Schiet in de roos en pak de mooiste prijzen

Robin Hood is natuurlijk vooral bekend om zijn beheersing van de boog. Op de Forest Band-gokmachine schiet je dan ook al snel in de roos als je de juiste symbolen draait. Met de lettersymbolen – geheime berichten tussen de club rovers die zich in het bos verschuilen – verdien je tot wel 2.000 munten. De alarmhoorn is 3.000 munten waard, en de roofvogels en gouden munten zijn 8.000 munten waard. Of je de verloofde Marion kunt verleiden of niet is nog maar de vraag, maar als je haar kunt vinden, win je in ieder geval 15.000 munten. Robin Hood zelf is het moeilijkst te vinden: 20.000 munten als het je toch lukt.

De vele wilds en scatters in het bos

Het liefst wil Robin Hood de sheriff van Nottingham verslaan. Hij houdt zich op in zijn kasteel – de wild van het spel. Komt het kasteelsymbool langs, dan kan je die vervangen voor alle andere symbolen om zo de meest mooie combinaties mogelijk te maken. Als je meerdere kastelen draait, win je meteen 2.000 munten en 10 gratis spins – tijdens welke de wilds als ‘sticky wilds’ functioneren. Dat betekent dat je winst razendsnel oploopt tot ongekende hoogtes, en je spectaculaire prijzen kunt pakken tijdens het uitdagen van de gemene sheriff.

Forest Band gokkast

De jackpot van Robin Hood

Elke draai van de rollen kan ook de speciale 12-kaart-jackpot doen beginnen. Tijdens dit spel draai je kaarten om en verdien je fantastische prijzen. In totaal krijg je de kans om 9 kaarten om te draaien, hoewel het spel eindigt als je er drie van dezelfde kleur vindt (harten, ruiten, schoppen of klaver).

Alle buit onder de 14.000 munten kun je bovendien proberen te verdubbelen met de ‘Double-Up Gamble’-functie. Je kiest een kleur en draait een kaart om. Vijftig procent kans dat je je winst verdubbelt – maar ook vijftig procent kans dat je alles kwijtraakt. Die optie is dus alleen geschikt voor in de strijd geharde rovers, die gewend zijn om grote risico’s te nemen.

Richt je pijlen op de grootste winsten

Een ruime selectie aan kredietinzetten en kredietwaardes maken de Forest Band-gokmachine van EGT helemaal geschikt voor iedere speler die houdt van een roversthema. Of je nu een beginnende rover bent of een ervaren volger van Robin Hood, die het gewend is om grote kansen te nemen, deze gokkast is geschikt voor jou. Speel op de manier die jij fijn vindt, en geniet van dit leuke Engelse thema, dat op allerlei manieren verwijst naar het klassieke verhaal van Robin Hood. Met de grote prijzen en de vele bonusmogelijkheden – en niet te vergeten de jackpot, die tot ongelofelijke hoogtes kan stijgen – is dit de gokkast voor jou. Sluit je dus aan bij de ‘merry men’ en geniet van het spel.