Forest tale; gokken met roodkapje

Het spel Forest tale van EGT is een eenvoudige gokkast, die doet denken aan de traditionele gokkasten uit Las Vegas. Het thema van de gokkast is het sprookje roodkapje. De plaatjes van de gokkast zijn in deze gokkasten vervangen door afbeeldingen van de jager, de wolf, rood kapje en belangrijke momenten uit het sprookje. De gokkast ken een Wild en een Scatter en een Bonus kaart.

Lijnen en inzet

Forest TaleJe kunt bij dit gokspel zelf kiezen hoeveel je inzet en met hoeven lijnen je speelt. Hoeveel jij wilt inzetten enn met hoeveel winlijnen je wil spelen, het is allemaal aan jou. Je kunt met 1, 5, 7 of 10 lijnen spelen. Deze lijnen lopen van links naar rechts, behalve in het geval van de Scatter. Bij een winnende combinatie met Scatter kaart wordt de winst van rechts naar links uitbetaald. Ook de inzet is variabel in dit spel. Je kunt als je met 15 lijnen speelt 15, 30, 75, 150 of 300 credits inzetten.

Forest Tale

Forest Tale is een simpele gokkast. In principe zijn er geen extra’s, behalve de Wild, Scatter en Bonus. Het spel kent 5 rollen en 15 winlijnen. In totaal zijn er 12 verschillende kaarten en een daarvan is dus een Wild kaart en een daarvan is een Scatter kaart. Ook is een van de 12 de Bonus kaart. Met de Scatter en de Bonus kaarten kun je gratis spelrondes vrijspelen. In een apart spelletje bepaal jij hoeveel spelrondes dat zullen zijn. Zo kun je het aantal gratis spelrondes met een vermenigvuldiging omhoog brengen. Welke vermenigvuldiging dat is kies je zelf uit. Je moet daarvoor kiezen uit 12 mandjes waarvan je niet weet welke vermenigvuldiging erin zit. Een leuk element van Forest Tale.

Opzet

Forest Tale is een normale gokkast. Voor de bekende speler zal alles zich vanzelf wijzen. Houd je van sprookjes en rood kapje, dan is dit natuurlijk de kast voor jou. Forest Tale is niet heel flitsend qua kleuren of animaties. Voor de liefhebber van gokkasten is dat natuurlijk geen probleem. Het verdienen van veel gratis spelrondes is het enige speciale aan deze kast. Dat zou echt de reden zijn om Forest Tale te spelen.

De Gamble functie

Ook Forest Tale kent de zogeheten Gamble functie. Wanneer je wint kun je kiezen om het normale spel voort te zetten of je kunt kiezen voor Gamble. Dat tweede, de Gamble functie, kan je winst flink verhogen. Wanneer je kiest voor Gamble moet je raden welke kleur een dicht liggende kaart heeft. Raad je het goed dan verdubbeld de winst. Hierbij kun je na iedere keer goed raden je winst op de balans zetten of verder gokken. Als je verkeerd raad, dan raak je alles kwijt. Dit is een manier om snel je winst te verhogen.

Forest Tale gokkast

Conclusie

Forest Tale is een plezierige gokkast. Voor de liefhebber van gokkasten zal alles bekend voorkomen. Er is de Scatter kaart, de Wild kaart en de Bonus kaart. Verder hoef je je nergens om te bekommeren, behalve lekker een beetje gokken. Dat je zelf het aantal winlijnen en de inzet kunt bepalen is bekend en prettig. Verder de kans om vele vrije spelbeurten te winnen is een leuke extra aan deze kast.

Al met al een leuke gokkast, die zeker het proberen waard is. De leuke uitstraling van deze kast zal vooral de liefhebbers van sprookjes aanspreken. Wil jij het bos doorkomen en de boze wolf verslaan? Of wil je gewoon een beetje op een gokkast spelen zonder gedoe? In beide gevallen is Forest Tale een aan te raden gokkast. Probeer deze kast van EGT zelf een keer bij klavercasino.com.