De Fortune Spells slotmachine van EGT

Op een geheime locatie waar je alleen naar toe kunt reizen met de Fortune Spells-gokmachine, vind je een magisch bos vol met personages je met toverspreuken een rijk man kunnen maken. Er zijn eenhoorns, aantrekkelijke feeën, grappige gnomen, en wijze tovenaars. Bovendien zijn er enkele bonusspellen, die je alleen in dit magische bos kunt spelen. Met wilds, uitbreidende symbolen, gratis spins, een jackpotspel en een Double-Or-Nothingfunctie is de Fortune Spells van EGT een razend populaire gokmachine die iedereen lange tijd bezig zal houden.

Ontmoet de personages in het magische bos

Fortune SpellsTijdens je reis door het toverbos ontmoet je allerlei leuke personages. EGT heeft zich uitgesloofd om deze gokmachine zo mooi mogelijk aan te kleden, en dat is – zoals gebruikelijk – weer prima gelukt. Daar horen ook enkele aantrekkelijke animaties bij. De eenhoorns herken je natuurlijk aan hun enkele hoorn, waaruit een magische ster schiet als ze deel uitmaken van de winnende lijn. De sexy feeën betoveren je zowel met hun magie als met hun uiterlijk, terwijl de bebaarde gnomen een dansje doen als ze je iets laten winnen. De tovenaars, die altijd om raad kunt vragen, doen in de verre verte een beetje denken aan Gandalf uit Lord of the Rings.

Verdien een fortuin

Je begint je winst op te bouwen vanaf het eerste moment dat je voet zet in dit magische bos. Daar lopen allerlei dieren en personages rond die het mogelijk maken om grote winsten te pakken. Prijzen beginnen binnen te rollen met de magische letters en cijfers die deel uitmaken van toverspreuken – 3.000 munten als je er genoeg verzameld hebt. Gnomen zijn 15.000 munten waard, terwijl feeën je wel 40.000 munten kunnen opleveren. De eenhoorns zijn zelfs 50.000 munten waard – en vergeet de wijze tovenaars niet, die je tot wel 100.000 munten op kunnen leveren als je ze in het vizier krijgt. Zo wordt je trip door het bos meteen een stukje plezieriger.

Prachtige bonussen, met veel wilds en scatters

In het spannende bos van Fortune Spells heb je grote kans dat je bonusprijzen wint. De eenhoorns zijn bijvoorbeeld ook de wilds – zij vervangen alle andere symbolen, zodat je veel meer wincombinaties kunt maken. Meer dan drie eenhoorns, en je krijgt een gratis spinronde van 12 spellen, waarbij ieder spel een willekeurig symbool de hele rol opneemt. Dan is er ook nog de jackpot, volgens het bekende recept van EGT.

Tijdens dit kaartspel, dat zo nu en dan na een rond begint, kies je kaarten waaronder grote bedragen verstopt zijn. Zolang je goed kiest, blijft de jackpot groeien. Uiteindelijk pak je daarmee een mooie bonus. Als prijzen overigens onder de 7.000 munten blijven, kan je altijd de ‘Gamble’-optie inzetten. Daarbij kies je voor dubbel of niets: je hebt vijftig procent kans om te winnen.

Fortune Spells gokkast

Bezoek het magische bos en win de mooiste prijzen

Zoals altijd het geval is met de gokmachines van EGT, kun je je eigen inzet en kredietwaarde zelf instellen. Daardoor ben je zeer flexibel, en kan iedereen van dit spel genieten – of het nu gaat om een beginnende enthousiasteling die wil spelen met een lage limiet, of een ervaren speler die gewend is om met grote bedragen te spelen. Dit bezoek aan het magische bos zal je dan ook nog lang nablijven.

De vele goed uitgewerkte en vrolijke personages, die met leuke animaties steeds vieren dat je een prijs wint, houden de sfeer er lekker in. Maar ook het feit dat je hoge prijzen wint, en de wetenschap dat je ieder moment bonussen kan pakken of een jackpotspel kan beginnen, maken de Fortune Spells-gokmachine van EGT een geschikte keuze. Bespeel hem nu, en ontdek samen met de wijze tovenaars en de sexy feeën of het magische bos jou dit keer goed gezind is.