Bezoek de wereld van de reizende waarzeggers met de Fortune Teller gokkast van softwaremaker NetEnt. Deze persoon maakt gebruik van kristallen bollen, tarotkaarten en een willekeurig aantal andere middelen om je fortuin te voorspellen. Geloof je ook dat je veel geld gaat verdienen met deze videoslot? Dat kan op de vijf rollen met drie rijen en 30 variabele winlijnen.

Fortune Teller

Fortune Teller spelen

Fortune Teller van NetEnt maakt optimaal gebruik van het thema voor deze online gokkast die er gelikt uitziet. Met de juiste geluidseffecten en complementaire muziek op achtergrond. Op de rollen speel je tegen een sierlijke, versierde wand van een caravan. Voor de lagere betalingen vind je de 10-J-Q-K-A symbolen in de vorm van tamboerijnen en kaarten. De beter betalende symbolen hebben alles te maken met de waarzeggerij zoals de caravan, een zwarte kat en een wild ogend paard.

Extra’s

Speciale symbolen zijn de waarzegster bonus, de kristallen bol Scatter en een mystiek Wild teken. De waarzegster bonus in Fortune Teller wordt geactiveerd wanneer je drie of meer bonussymbolen op opeenvolgende rollen op een actieve winlijn draait. Vervolgens wordt je meegenomen naar een scherm met omgedraaide kaarten. Kies een kaart om een geldbedrag te onthullen van de onderste rij, en werk jezelf omhoog tot de top. Als je de verkeerde kaart trekt(kaart des doods) betekent dit het einde van dit bonusspel.

fortune teller kat

De Free Spins kan je activeren door drie of meer van de kristallen bol Scatter symbolen te draaien willekeurig op de rollen. Als beloning krijg je 12 gratis spins met een toegevoegde Multiplier bonus die alle prijzen x3 vermenigvuldigd. Je hoeft geen waarzegger te zijn om te weten dat dit veel geld kan opleveren. Zet in om echt geld vanaf 30 cent per spin, tot maximaal 60€. Maar speel ook gerust gratis voor je plezier deze leuke gokkast.

Conclusie

Door de mooie animaties en de uitgekiende bonusgames is dit een mooie gokkast geworden. Het thema echter zal vooral de vrouwelijke spelers aanspreken. Voor de luie spelers zit er zoals altijd een Auto Play functie op waar je alleen maar je inzet en het aantal automatische spins hoeft in te stellen. Kijk vervolgens of de waarzegster goed nieuws voor jou in petto heeft als je achterover leunt in je stoel of op de bank. Wij voorspellen je veel spelplezier met de Fortune Teller gokkast.