foxy fortunes online slotFoxy Fortunes, het klinkt spannender dan dat het eigenlijk is. Foxy Fortunes is namelijk een echt spel voor de dierenliefhebbers. Playtech heeft dit spel met de cartoony sfeer geproduceerd voor mensen die geen zin hebben in al het drukke gedoe met kabouters of het geweld met monsters. Gewoon lekker, met een relaxt muziekje naar dieren kijken en hopen dat je er iets mee kunt verdienen. Foxy Fortunes wordt gespeeld op vijf rollen en beschikt over 25 winlijnen, iets wat we in heel veel standaard

Playtech spellen terug zien. De inzet varieert van 1 cent tot 1000 euro maar de kans is maar heel klein dat je met 1 cent echt iets gaat verdienen, aangezien je dan ook maar met een winlijn speelt. Wij raden je dus aan om in ieder geval met 25 winlijnen te spelen, wat je op z’n minst nog maar 25 cent kost.

Dan kom je namelijk in aanmerking voor alle mogelijke combinaties die er te behalen zijn binnen dit schattige spel. Er zit een auto play knop op, een max bet knop, en bij veel aanbieders heb je de mogelijkheid om gratis te spelen voordat je met het echte geld begint. Dat is dus een goede manier om te kijken wat je het beste in kunt zetten bij dit spel dat zich afspeelt in de bossen

Wilds hebben dubbele betekenis op de Foxy Fortunes

Dit spel mag je best een klassieke videoslot noemen. Waarom? Simpelweg omdat het alle kenmerken daar van heeft. We vertelden al dat er met 25 winlijnen gespeeld wordt, verdeeld over 5 rollen dus de insteek van het basisspel is vrij eenvoudig. Je kunt geld verdienen door combinaties te maken en de boswachter verdient daaraan het meeste, dus die wil je het liefst hebben.

Natuurlijk gaat het echte grote geld pas komen wanneer de wilds en scatters in het spel betrokken worden. Laten we beginnen met de wilds. De wilds in dit spel worden afgebeeld door het lieve vosje dat symbool staat voor het hele spel. Die wil je natuurlijk zo veel mogelijk zien, aangezien die de vervanger is voor ieder symbool behalve de scatters.

foxy fortunes playtech

Je kunt met het vosje dus mooi combineren met andere symbolen en op die manier pak je makkelijk veel geld. Met de wilds kun je echter ook gratis spins verzamelen door een wild te draaien op rol nummer 2, 3 en 4. Je krijgt dan vijftien gratis spins en alles wat je daarin verzamelt, wordt vermenigvuldigd met 3.

Tijdens deze free spins kun je ook nog eens extra wilds verzamelen die je nog meer gratis beurten opleveren. Hier zit geen limiet aan dus je kunt hier veel geld verdienen. Met de scatters kun je een feature game activeren. De scatters worden weergegeven met een bosje druiven en via een minigame kun je dan op ludieke wijzen veel of weinig geld verdienen. De keuzes die je maakt zijn daarin bepalend maar niet van te voren in te zien.

Foxy Fortunes is goed voor beginners en rustige spelers

Dit is een topspel voor mensen die al het geweld en dergelijke willen ontlopen en lekker op hun gemak willen spelen zonder al te veel poespas. De regels zijn heel overzichtelijk en daar kan dus eigenlijk bijna niks fout aan gaan. Het is heel duidelijk te zien wat je nu eigenlijk kan winnen en wat je kan verliezen dus ook voor beginners zou dit een heel mooi spel kunnen zijn om hun eerste potjes aan te besteden. Het leuke aan dit spel is bovendien dat de wilds een dubbele betekenis hebben. Je kunt er niet alleen andere symbolen mee combineren maar je kunt er ook nog eens een hoop free spins mee winnen.