Frankenstein is de online gokkast van NetEnt gebaseerd op de originele cult film van Universal uitgebracht in 1931. Deze slot is zo spannend dat je er ’s avonds slecht van zult slapen. Je speelt Frankenstein op vijf rollen met 20 variabele winlijnen. Speel deze gokkast om echt geld vanaf €0.20 tot €100 per rondje als je alle 20 winlijnen selecteert. Geen geld inzetten kan ook, want je speelt alle gokkasten hier gewoon gratis.

frankenstein

Frankenstein spelen

De symbolen op deze gokkast zijn gedetailleerd en spannend. Je vindt de meest populaire Frankenstein personages op de rollen waaronder het monster zelf, Dr. Frankenstein, Fritz en The Brain. De symbolen zijn portretten, en ze draaien wanneer je er een winnende combinatie mee maakt. Voor de kleine prijzen vind je de grijze kaartsymbolen grijze A, K, Q, J, 10 en 9 op je scherm. Je hebt ook de beschikking over Wilds die je veel geld kunnen opleveren. De ‘Linked Wilds’ verspreiden zich over de rollen door 2 of meer aangrenzende symbolen ook Wild te maken voor enorme prijzen

De bliksem Wild verschijnt op de rollen twee, drie en vier tijdens de normale spins. Met deze Wilds zie je de bliksem die andere symbolen veranderd in Wilds. De gratis spins ronde activeer je door 3 Scatter symbolen(de molen tegen de rode achtergrond) te draaien.

Spannende geluiden

De griezelige geluiden op de Frankenstein gokkast zijn geweldig, zoals die van de blikseminslag en de vuurballen. Ze voegen echt sfeer toe aan het spel. Het Scatter symbool is een windmolen die een gaaf geluid maakt en door de bliksem wordt getroffen wanneer je draait. Alle gratis spins worden vermenigvuldigd tot vijf x afhankelijk van de multiplier op de vijfde rol.

Frankenstein dr

Je begint met een 1x Multiplier, en elke keer dat je het 1x-symbool op de vijfde rol draait krijg je een extra Multiplier tot 5X! Nog beter wordt het als je de Burning Mill Free Spins nog een keer activeert voor 10 extra spins, wat je nog meer geld kan opleveren! Wat de Free Spins rondes nog lucratiever maakt is het Fire Wild symbool, waarbij twee of meer naburige symbolen worden omgezet in Wilds.

Frankenstein scenes

De filmscènes op deze gokkast zijn ook geweldig. Je ziet de burgers met hun hooivorken bij de brandende molen op zoek naar het monster. Frankenstein is zeker een topgokkast van NetEnt met mooie beelden, veel spanning en prachtige prijzen. De gameplay en free spins rondes zijn erg goed met een perfecte sfeer door de filmpjes tussendoor. Voor liefhebbers van dit genre is ook de Dracula en Creature from the Black Lagoon beschikbaar, die alle twee net zo spannend zijn.