Frankie Dettori's magic seven online gokkastIn Nederland is het niet zo groot als in andere landen maar ook hier zijn we bekend met de paardenraces. Frankie Dettori was een legendarische ruiter die veel mensen veel geld opleverde en vandaag dat deze slot Frankie Dettori’s Magic Seven is genoemd. Het gehele spel staat dan ook in het thema van paardenraces en gokken. Het basisspel is een vrij eenvoudig spel en qua graphics is er eigenlijk te weinig aan gedaan door Playtech om Frankie Dettori echt eer aan te doen. Gelukkig valt er wel een hoop geld te verdienen met dit spel dus dat maakt dan wel weer een hoop goed.

Het spel bestaat uit vijf rollen en heeft 25 winlijnen. Je kunt vanaf 5 cent inzetten en het is verstandig om ten alle tijden op 25 winlijnen te spelen. De maximale inzet is 1250 euro dus je kunt flink variëren qua inzet. Er zit zowel een turboknop als een autoplay optie op dus je kunt op een heel hoog tempo spelen. Daarnaast kun je na ieder gewonnen prijsje, hoe hoog of laag ook, gokken om je inzet te verdubbelen.

Wanneer je dan verliest, ben je je geld uiteraard kwijt. Hoewel Frankie Dettori zelf misschien niet eens weet dat dit spel van hem gemaakt is, heeft hij wel een prominente rol in deze slotgame. Zijn afbeelding is namelijk de wild in het basisspel. De wild is niet sticky maar wel een vervanger voor ieder ander symbool in het spel. Op de bonus en scatter na dan uiteraard.

De scatters en Magic Seven Bonus op de Frankie Dettori’s Magic Seven

En die bonus en scatter is nu precies waar het om gaat in dit spel. Ze worden niet heel vaak getriggerd maar als het dan gebeurt is het meestal wel raak. De scatters geven je namelijk free spins. Dat is bij veel spellen zo, maar hier kun je er wel heel veel verdienen in een keer. Met vijf scatters op rij krijg je er namelijk al 25 maar ook met drie scatters heb je al het recht op 10 keer gratis draaien. Ga echter voor de Magic Seven Bonus door de bonussymbolen op rol 1 en 5 te krijgen.

Er zijn overigens 5 rollen in totaal dus het gaat om de eerste en de laatste. De echte grote bedragen kun je verdienen door diverse wilds met elkaar te combineren. Daarop is dus de afbeelding van Frankie Dettori te zien en het is dus ook geen verrassing dat dat het meeste geld oplevert. Wanneer je vijf keer Frankie op een rij hebt, vermenigvuldigt deze kast je inzet per lijn met 7777. Dus dat is echt een flinke prijs van Frankie.

frankie dettori playtech

De Frankie Dettori’s Magic Seven is voor liefhebbers en voor de algemene speler

Het is dus een spel dat gebaseerd is op een grootheid in Amerika en met name in de V.S. wordt dit spel heel veel gespeeld. Maar ook voor ons Nederlanders is het zeker de moeite om het te spelen. Als je op zoek bent naar de mooiste graphics kun je misschien beter eventjes verder kijken maar er gebeurt eigenlijk zo veel in dit spel dat je het minstens een half uurtje de kans moet geven.

Probeer niet meteen al te hoog in te zetten maar met een lage inzet te beginnen. Onthoud namelijk dat je altijd nog kunt verdubbelen nadat je een kleine prijs gewonnen hebt. Vooral dat element maakt dit spel net even wat leuker dan veel van de concurrenten die het met dezelfde gameplay moeten doen. Voor liefhebbers van de paardenrace sport is het nog eens een extra stimulans om dit spel niet voorbij te laten gaan.