Fresh FruitsHoewel deze Fresh Fruits videoslot na ontwikkeling al snel een opvolger heeft gekregen blijft dit toch een spel met alle elementen die nodig zijn om een paar uurtjes speelplezier te kunnen garanderen. Bij deze Fresh Fruits videoslot kun je altijd rekenen op eerlijke kansen op winst, dankzij de toegevoegde Random Number Generator die de rollen willekeurig tot stilstand zal laten komen. Bovendien zijn er op de 5 rollen van deze Fresh Fruits fruitkast niet 3 symbolen per rol aanwezig, maar kun je profiteren van maar liefst 4 symbolen per rol.

Het leuke van dit spel is dat het thema helemaal is ingericht op basis van fruit. Wellicht dat de citroenen, kersen en 7 symbolen je dan ook zeer bekend voor zullen komen. Om het spel goed speelbaar te maken zijn alle grafische effecten bij dit spel uiteraard aanwezig. Daarnaast kun je bij deze slotmachine ook rekenen op verschillende geluiden, waar ontwikkelaar Endorphina de uitvoering zeer zeker mee compleet heeft weten te maken.

Wild symbool Fresh Fruits

De Wilds die je bij Fresh Fruits kunt draaien is in staat om alle symbolen die gedraaid kunnen worden te vervangen, met uitzondering van de sterren die gedraaid kunnen worden. Deze zijn namelijk beschikbaar als Scatter en zullen een andere functie moeten vervullen. Met de Wild kun je makkelijker tot een winst komen, omdat niet winnende combinaties met dit symbool alsnog gecompleteerd kunnen worden.

Bovendien is het ook mogelijk om een Wild aan een combinatie waar wel mee gewonnen wordt toe te voegen en zo meer geld op te strijken. De Wild symbolen kunnen op alle posities in het spel gedraaid worden. Het enige nadeel aan dit symbool lijkt te zijn dat je de Wilds alleen kunt draaien als vervanger en dat er geen eigen combinaties mee gevormd kunnen worden op de 40 winlijnen die het spel telt.

Scatter prijzen

De Scatters die bij Fresh Fruits gedraaid kunnen worden zullen gevormd zijn door het dubbele sterren symbool. Met deze sterren kun je een winst maken zonder dat je verplicht wordt om een winlijn te volgen. Om met deze Scatters winst te kunnen behalen zal je dus minimaal 3 symbolen op geheel willekeurige posities van de rollen moeten laten verschijnen. Hiermee zal je minimaal 80 credits winnen, maar kunnen ook prijzen van 20.000 credits aan je tegoed bij worden geschreven.

Gokken voor een verhoogde prijs

Als je bij Fresh Fruits een prijs gewonnen hebt kun je de credits die je wint inzetten om een gokje te wagen. Hiermee kun je spelen in een kaartspel, waar jij naast een opengedraaide kaart op zoek zal moeten gaan naar een speelkaart met een hogere waarde. Als je een betere kaart weet te vinden zal je eerder gewonnen prijs verdubbeld aan je tegoed worden toegevoegd. Deze gok kun je uiteraard meerdere keren achter elkaar wagen, wat betekend dat je meer verdubbelingen achter elkaar zal kunnen winnen.

Wil je de gewonnen prijs nemen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Direct nadat je de prijs hebt geïnd kun je natuurlijk weer verder gaan spelen in het hoofdspel. De gokfunctie van Fresh Fruits is niet verplicht en kan geheel vrijblijvend geactiveerd worden door de TAKE RISK knop te gebruiken.

Fresh Fruits

Plaats een inzet naar keuze

De inzet die je bij Fresh Fruits voor geld plaatst om winst te maken kan grotendeels zelf bepaald worden. Binnen de limieten zal je daarvoor eerst een muntwaarde moeten kiezen, waarna je ook kunt bepalen hoeveel van de 40 winlijnen actief zullen zijn. Hiervoor kun je rechtsonder in het spel gebruik maken van een LINES knop. Tegenovergesteld van deze knop is er bij Fresh Fruits ook een BET knop aanwezig. Hiermee kun je instellen hoeveel credits er per beurt gedraaid worden en op basis van welke inzet jij uiteindelijk je winsten uit zal kunnen laten betalen.

Beoordeling

Naar onze mening is de Fresh Fruits videoslot in navolging van vele klassieke gokkasten een ware topper te noemen. Bekende fruitsymbolen maken het dat dit spel niet vreemd is om te spelen, terwijl je toch met een echte videoslot te maken hebt. Dankzij de Wild functie en de Scatters zullen de hoge kansen die je hebt om geld te winnen altijd direct worden aangevuld. Aangezien je ook grafisch en geluidstechnisch niets tekort zal komen bij deze speelautomaat zeggen wij met recht dat deze uitvoering zeer zeker de moeite waard is om eens een keer op in te gaan zetten.