Frozen Diamonds voor wie het hoofd koel houdt

Het spel Frozen Diamonds is op het eerste oog alles behalve opzwepend. De muziek is rustig, zolang er in het spel weinig gebeurt, en de symbolen zijn bevroren. Pas wanneer er winlijnen komen vinden er explosies plaats, en dat is het moment waarop het spel echt interessant wordt. Wanneer je kijkt naar het uiterlijk van dit slots spel zie je gelijk wat Rabcat tot zo’n bijzondere spelontwikkelaar maakt. De schermen zijn allemaal prachtig in 3D vormgegeven waardoor jij de indruk hebt dat je echt middenin het spel zit. Aan muziek-effecten en graphics is veel aandacht besteed. Rabcat doet werkelijk alles om het voor jou zo interessant mogelijk te maken om met deze gokkast te spelen.

rabcat Voor echte doorgewinterde gokkast spelers gaat het natuurlijk niet al teveel om de mooie effecten die in een spel zitten. De entertainment waarde is natuurlijk heel belangrijk, maar hé; het gaat natuurlijk om de winst. En dat is een punt waar Rabcat het goed heeft gedaan met dit spel. De inzet is op gemakkelijk instapniveau. Je kan inzetten vanaf 1 euro tot 20 euro per spin, en dat is wat het zo interessant maakt om dit spel te spelen. Jouw winstkansen zijn redelijk hoog met dit spel, waardoor je totale winst behoorlijk snel kan oplopen.

Het uiterlijk van het spel

Frozen Diamonds is een variant van een klassieke slots machine. Het spel bestaat uit vijf wielen, drie rijen en 20 winlijnen. Er wordt gebruik gemaakt van de symbolen van edelstenen; er zijn in totaal vier kleuren edelstenen in het spel verwerkt; je vindt een paarse, een rode, een groene en een oranje diamant. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de cijfers 10 tot het symbool Koning. Wanneer deze symbolen op een winlijn komen ontploffen ze. Vanaf dat moment begin jij free spins op te bouwen. Hoeveel free spins je hebt opgebouwd zie je staan op een teller aan de linkerkant van het speelveld. Dit is het moment waarop het spel spannend begint te worden; de teller met free spins loopt namelijk enorm snel op. Tijdens een free spin kan je uiteraard alleen maar geld winnen; geld verliezen is er op zo’n moment niet bij.

Ijzig koel is het wild-symbool wat tijdens dit spel niet op de winlijn komt te staan, maar als een soort ijsregen over het scherm heen valt. Het wild symbool is een diamant waarin de vier edelstenen zitten verwerkt. Het is door dit wild symbool dat je snel een volle winlijn hebt waarmee je dus extra geld verdient en je daarnaast je aantal free spins opvallend snel ziet vermenigvuldigen. Tijdens je free spins vallen er ook nog extra wild symbolen over je scherm heen. Wat er hierdoor gebeurt is dat jij tijdens het spelen van je free spins nog eens extra free spins kan winnen. Dit is wat het spelen van Frozen Diamonds tot zo’n interessante en lucratieve bezigheid maakt; de winstkansen van dit spel zijn gewoon geweldig hoog. En jouw gelukssymbolen, daar hoef je weinig speciaals voor te doen. Die komen namelijk letterlijk uit de lucht vallen.

rabcat gokkast

Jouw winst bij Frozen Diamonds

Een spel als Frozen Diamonds draait voor jou natuurlijk om de winst, en dan zit je bij dit spel helemaal goed. Je minimale inzet is per spin 1 euro, en het maximum per spin is 20 euro. Gevolg is dat jouw winst extra snel zal oplopen tijdens het spelen van Frozen Diamonds. Een hoge winst behalen is dus heel gemakkelijk. Het spel Frozen Diamonds maakt helaas geen gebruik van bonusrondes en scatters, maar dat is ook helemaal niet nodig aangezien de wilds het werk al voor je doen.