fruit bonanzaFruit Bonanza is een niet alledaagse video slot van Play ‘n Go. Het uiterlijk is wel wat je kunt verwachten van online gokkasten; namelijk lekker druk en vol met alle soorten fruit. Aardbeien, kersen, ananassen, sinaasappels, maar ook geluksnummer 7, gelukssymbool een hoefijzer en klavertje vier, zijn naast een grote gouden bel te vinden. De naam Fruit Bonanza doet zijn naam wel eer aan en dit is goed te zien aan het ontwerp. Overal zijn bladeren en fruit te vinden, alles is lekker groen en zoals hierboven al beschreven is er veel fruit te vinden in de symbolen.

4 jackpots in Fruit Bonanza

Het niet alledaagse zit hem in de vele jackpots die je kunt winnen bij dit spel. Je hebt de fruit jackpot, deze kun je winnen door 3 keer het jackpot symbool te draaien op een actieve win lijn. Dit symbool is het logo wat ook aan de bovenkant van de online gokkast prijkt. Als je er 4 draait op een win lijn, dan win je de juice jackpot. Bij 5 symbolen op win lijn 1 t/m 8, win je de bonanza jackpot. Krijg je deze 5 symbolen op win lijn 9, dan win je de super jackpot. Maar hiervoor moet je wel spelen met de maximale inzet van 5 credits per draai en het juiste aantal win lijnen.

Extra win kansen met Fruit Bonanza

Bij Fruit Bonanza heb je ook een scatter symbool. Dit symbool is makkelijk te herkennen aan het woord scatter. Bij 2 of meer scatter symbolen kun je al goed in de prijzen vallen. Heb je er 5, dan kun je al snel 400 credits winnen. Verder kun je natuurlijk lekker wisselend spelen in dit leuke vrolijke spel. Je kunt kiezen met hoeveel credits je per draai wil spelen. Het begint automatisch bij 1 credit per draai en je kun je tot 5 laten gaan.

Hetzelfde geldt voor de win lijnen, wil je liever niet op veel win lijnen spelen dan kun je deze gewoon omlaag zetten. Totaal zijn er 9 win lijnen waar je op kunt spelen, maar als je er liever voor 5 gaat, is dat ook prima. Het enige is dan wel dat je geen kans maakt op de bonanza en de super jackpot.

fruit bonanza slot

Hoe begin je met Fruit Bonanza

Om te beginnen met Fruit Bonanza is heel eenvoudig. Onderin de kast zie je wat de muntwaarde per credit is, dat is bij dit spel € 0,10. De knop daarnaast geeft aan met hoeveel credits je gaat spelen. Wil je meer inzetten of liever wat minder? Dan klik je hier op totdat je bij het gewenste aantal bent. De knop daarnaast is voor het kiezen van het aantal win lijnen.

Je kunt kiezen vanaf 1 win lijn tot aan het maximale van 9 win lijnen met draai. Klik vervolgens op spin het en het spel begint. Ben jij niet bang voor een beetje spanning, dan kun je klikken op inzet max en daarna op auto play. Dan speel je met het maximaal aantal credits op het maximale aantal win lijnen. Bij de autoplay kun je kiezen hoelang je wil dat je automatisch blijft spelen.

Kies hoe je speelt

Deze online gokkast geeft je de optie, of om gelijk met je eigen geld te gaan spelen of dat je liever eerst even met speelgeld speelt. Kies je voor meer spanning, dan kies je voor het spelen met je eigen geld. Het leuke hieraan is natuurlijk, als je wint dan is de winst voor jezelf. Win je met speelgeld, dan is dat ook leuk, maar kun je er niet echt iets mee behalve door blijven spelen. Wel fijn aan het spelen met speelgeld is dat je het spel helemaal door kunt krijgen zonder dat je hiervoor in je eigen buidel hoeft te tasten. Dit zou als een voordeel kunnen werken als je later toch beslist om wel met eigen geld te gaan spelen. Er zijn dan geen geheimen meer voor jou en Fruit Bononza.