Fruit Shop is een videoslot van NetEnt die je speelt op 5 rollen met drie rijen en 15 winlijnen. Als je deze online gokkast om echt geld wilt spelen kan dat al vanaf 15 cent per draai. Voor de highrollers is echter ook een inzet van maximaal €150 per ronde mogelijk! Het thema van deze gokkast is eigenlijk de klassieke fruitautomaat in een modern jasje. Bij een fruitautomaat horen fruitsymbolen als kersen, pruimen, citroenen, sinaasappels en meloenen.

Ook de standaard kaartsymbolen A-K-Q-J-10 ontbreken niet op deze gokkast. Fruit Shop beschikt over een 2x multiplier, die je krijgt als je prijzen met het Wild symbool draait(het Fruit Shop symbool). Dit kan zelfs een 4x multiplier worden met de Free Spins feature. De gratis spins feature kan je activeren door verschillende combinaties die je terug kunt vinden in de Paytable.

fruitshop netent

Fruit Shop spelen

Deze fruitautomaat is niet moeilijk om te spelen en heeft geen onnodig moeilijke bonus games. De hoofdattractie bij dit spel is de Free Spins bonus die op verschillende manieren kan worden geactiveerd. Voor 2 kersen krijg je al 1 free spin, en met 5 kersen worden dat er zelfs 5!

Ook met de andere symbolen als pruimen, citroenen, sinaasappels en watermeloenen kan je free spins verdienen. Voor drie dezelfde krijg je 1 free spin, 4 dezelfde geven je 2 free spins, en tenslotte voor 5 dezelfde krijg je 5 free spins. Tijdens deze feature, krijg je met 2 of meer kersen nog eens extra free spins voor nog betere prijzen.

Met Multiplier

Je krijgt bovendien ook nog eens een 2x multiplier voor dubbele prijzen met het Wild symbool. Let er wel op dat het wild symbool ( het Fruit Shop symbool) alleen op de middelste drie rollen verschijnt, maar dan wel met dubbele prijzen! Dit kan je tot 80.000 credits per ronde opleveren op deze online gokkast, en daar kun je een leuke fruitmand voor kopen.