Fruit Smasher, een fruitautomaat maar dan net anders.

De gokkast Fruit Smasher is ontworpen door Stakelogic. Stakelogic staat bekend om zijn vooruitstrevende ontwerpen. Voor een aantal gokkasten heeft Stakelogic er echter voor gekozen om het ontwerp back to basics te brengen. Fruit Smasher is zo’n back to basics spel. Het is een directe variant van de welbekende fruitautomaat.

Het principe van Fruit Smasher is dan ook heel bekend bij reguliere bezoekers van casino’s. Je hebt een aantal rollen, een aantal symbolen per rol en een aantal winlijnen. Het is een spel waar leuk geld mee valt te verdienen wanneer je het tactisch speelt. Fruit Smasher is echt zo’n spel waar tactiek en geluk in het spel ongeveer gelijk met elkaar opgaan. Dat houdt het altijd spannend om het spel Fruit Smasher te spelen.

Het uiterlijk van Fruit Smasher

Fruit SmasherHet principe van Fruit Smasher is dus dat van een standaard gokkast. Het spel heeft echter een paar aparte elementen toegevoegd gekregen die het spelen ervan toch interessant en leuk houden. Het spel beschikt over een systeem van vijf wielen, die ieder drie rijen hebben. Verrassend aspect is het gedrag van de wielen in het spel.

Dit zorgt altijd voor een onverwacht effect wat dit spel zo interessant maakt. De vormgeving van deze gokkast is dus wat het spel zo speciaal maakt, maar aan het grote geheel is ook veel aandacht besteed. De hele vormgeving van gokkast en spel is uniek, en dat is datgene wat het voor jou zo interessant maakt om ermee te blijven spelen. Hoe vaak en hoe lang je er ook mee speelt; je zal niet snel uitgekeken raken op Fruit Smasher.

De winst en de symbolen van Fruit Smasher

Het spel Fruit Smasher maakt het voor jou mogelijk om een behoorlijk hoge winst te behalen. Je kan winsten behalen tot wel 50.000 munten. Jij hebt natuurlijk van tevoren bepaald wat de waarde van zo’n munt is. Zet je hoog in, dan heb je hoge winstkansen maar neem je ook hoge risico’s. Zet je laag in, dan houd je een interessante winstkans, maar het totale bedrag wat je wint zal aanmerkelijk lager zijn dan bij een hogere inzet. Het ligt er bij Fruit Smasher dus maar net aan hoeveel risico jij als speler wil gaan lopen.

Tijdens het spel zit een interessante bonus mogelijkheid ingebouwd. Tijdens deze bonus mogelijkheid kan jij een vijftigtal free spins winnen. Tijdens Free Spins valt uiteraard veel geld te verdienen. Wat je echter niet kan tijdens Free spins is geld verliezen. Het zal nooit ten koste gaan van jouw inzet. De waarde van jouw free spins wordt bepaald door de hoogte van jouw inleg tijdens de laatst spelronde.

Ook hier geldt dus weer; zette jij hoog in, dan zal je winst ook hoger zijn tijdens de free spins. Was jij voorzichtiger, dan zal je minder profiteren tijdens de free spins. Het spel is behalve de standaard symbolen ook voorzien van een wild symbool. Dit symbool zal zich expanderen over een rol, waardoor jij een winstrij kan aanvullen en dus hogere prijzen kan winnen.

De inzet mogelijkheiden van Fruit Smasher

Inzetten bij Fruit Smasher kan je doen door links onder in beeld een aantal munten in te stellen. Dit doe je door aan een wiel te draaien via knoppen die zich links en rechts van het wiel bevinden. Rechts van dit inzet-wiel vind je de inzet per munt. Deze inzet instellen doe je op exact dezelfde manier. Vind je dit teveel werk om voor iedere spin te doen, en wil je gewoon snel door kunnen spelen, dan kies je voor de optie autospin. In dat geval werk je gewoon steeds door met de gegevens die je al eerder had ingevoerd.

Fruit Smasher gokkast

Fruitautomaat zonder poespas

Wanneer je niet gesteld bent op extra animaties tijdens het spelen, maar wanneer jij puur op een fruitautomaat wil spelen om de winst zonder afleidende factoren, is Fruit Smasher een heel interessante keuze. Het speel wordt gespeeld met blokken die in beeld komen. De animaties die in het spel verwerkt zitten worden pas zichtbaar wanneer de blokken op een van de winlijnen komen. Het is ook pas op dat moment dat jouw winst zichtbaar wordt. Dit is het verrassende effect van Fruit Smasher waar we het eerder al over hadden. Je zal tijdens het spelen goed op moeten passen, want de winlijnen werken in twee richtingen.