Je dagelijkse hoeveelheid fruit

Met het openen van de Fruitilicious slot machine kom je in een wereld van fruitige symbolen terecht, die er allemaal even appetijtelijk uit zien en barsten van de win mogelijkheden. Het spel is redelijk eenvoudig qua structuur: er zijn slechts vijf win rijen en er is niet een speciaal bonus spel dat afleidt van waar het eigenlijk om draait: de fruit symbolen. Als je een ingewikkeld, prestigieus en groots spel online wilt spelen, ben je bij Fruitilicious niet aan het juiste adres. Als je echter een fanatiek fan bent van retro slot machines, is Fruitlicious het spel voor jou. Daarnaast kan het nog erg lucratief zijn: zo kan je tot wel tien miljoen credits winnen.

fruitilicious

De lay-out

Hoewel Fruitilicious meteen doet denken aan de oude retro slot machines, is er meer dan dat alleen. Het immer glimmende en glanzende design ken je inmiddels wel, en daarom heeft Novomatic de nodige veranderingen aangebracht. Zo zijn er verschillende frisse en sappige vormgevingskenmerken. Het geheel is erg helder met contrasterende kleuren, zoals groen en paars.

De symbolen

Bijna alle symbolen in Fruitilicious behoren tot een fruitsoort waarmee je een heerlijke cocktail zou kunnen maken. Zo zijn er de gele citroenen, de rode kersen, de paarse druiven, de groen met roze watermeloenen, de oranje sinaasappels en de blauwe pruimen. Al deze fruitsoorten worden je aangeboden op een glanzend, appetijtelijk presenteerblaadje. Dit in tegenstelling tot vele andere klassieke retro slot machines, waar het fruit meestal nogal saai wordt afgebeeld. Naast de fruitsymbolen is er nog een ander klassiek, retro symbool in Fruitilicious: het rode cijfer zeven. Deze zeven geeft kans op extra hoge winbedragen.

Hoe win ik?

Op het moment dat je op de start knop drukt, begint er een vrolijk en licht spannend deuntje te spelen, dat je niet het idee geeft dat je op een drukke kermis aan het spelen bent. Het is rustig en ontspannend, dus je kan het geluid op je computer gewoon aan laten staan. Als je vervolgens drie of meer verschillende symbolen op een rij hebt, klinkt een overwinningsmuziekje en daarna een tikkende klok. Dit betekent dat je een keuze moet maken: ga je de credits die je hebt gewonnen collecteren, of ga je nog een extra gokje wagen? Over dit extra gokspel vertellen we je later meer.

Een sappige jackpot

fruitilicious gokkastIn Fruitilicious zijn er slechts vijf win rijen op vijf rollen, waardoor je soms erg geduldig moet zijn om te wachten tot je eindelijk een winnende combinatie te pakken hebt en het spel lucratief kan worden. Dit geduld wordt vervolgens wel weer rijkelijk beloond, want als je zo’n winnende combinatie in je handen hebt, kan je bij drie dezelfde symbolen je inzet al tien keer vermenigvuldigd worden. Daarna wordt de vermenigvuldiger steeds hoger. De combinaties van citroenen, kersen, pruimen en sinaasappels zorgen allemaal voor een vermenigvuldiging van vijfentwintig keer de inzet.

De combinaties van symbolen als de druiven en de watermeloenen kunnen daarentegen zelfs zorgen voor een vermenigvuldiging van honderd keer de inzet. Een vermenigvuldiging van honderd keer je inzet is echter slechts aan de orde bij vijf druiven of vijf watermeloenen op een rij. Je loopt echter pas echt binnen als je een combinatie van de rode zevens op je scherm vindt. Als je vijf rode zevens op een rij hebt, wordt je inzet duizend keer vermenigvuldigt.

Het extra gokspel

Als je de tikkende klok hoort, weet je dat je voor een keuze staat. Ga je het geld van de winnende combinatie meteen innen, of zet je het in om het te laten verdubbelen? Als je voor deze laatste optie kiest, klik je op de knop “gamble”. Je ziet dan een pak kaarten, en jij moet kiezen tussen rood of zwart. Als je goed hebt gekozen, wordt je winbedrag verdubbeld. Je kunt dan doorgaan en nog een keer de gok wagen, wat bij een goed antwoord wéér tot een verdubbeling leidt. Maar pas op; als je één keer fout kiest, ben je het hele bedrag van je winnende combinatie kwijt.