FruitoidsDe Fruitoids video slot van Yggdrasil Gaming is een spannende gokkast. Dit spel is door de ontwikkelaar niet alleen ontworpen om plezier te geven, maar kan ook nog eens als erg winstgevend ervaren worden. Om ervoor te zorgen dat dit spel op een juiste manier bij het online casino gespeeld kan worden heeft Fruitoids alle nodige grafische effecten.

Tal van animaties zullen bij het draaien van de rollen voorbij schieten en zijn bovendien stuk voor stuk allemaal de moeite waard. Het thema van dit spel is gebaseerd op een onderwaterwereld met tal van bloemen en stukjes fruit daarin verwerkt. Dit is dan ook heel goed terug te zien in de symbolen die je op de rollen van Fruitoids terug zal gaan vinden.

Ga voor winsten met alle aanwezige symbolen bij Fruitoids

Als je winst wilt kunnen halen zal je Fruitoids niet gratis, maar voor echt geld moeten gaan spelen. In de gratis variant kan je uiteraard het spel ontdekken en zien wat voor mogelijkheden er allemaal geboden worden. Wil je derhalve geld verdienen, dan is jouw doel om zoveel mogelijk juiste combinaties van symbolen te vormen. Fruitoids beschikt over 5 rollen, waarbij je 3 rijen geheel met symbolen kunt vullen.

Hiermee komen er iedere draai opnieuw 15 symbolen te staan, die in combinaties van soortgelijke symbolen erg winstgevend kunnen zijn. Symboolcombinaties zullen alleen een prijs opleveren als je deze van links naar rechts op de rollen draait. Daarbij moet uiteraard een winlijn gevolgd worden en zullen symbolen aaneengesloten aan elkaar moeten komen te staan. Bij Fruitoids kan je maximaal 25 winlijnen vullen. Dit aantal kan niet worden aangepast, waardoor je dus verplicht bent om alle kansen op winst te gebruiken.

Win meer geld met gratis re-spins

Als je bij het spelen van Fruitoids 3 of meer gelijkwaardige symbolen in een combinatie draait op een winlijn, dan zal er een re-spin volgen. Als de re-spin gedraaid wordt zullen bevroren symbolen blijven staan. Met de re-spin is het de bedoeling dat er opnieuw dezelfde symbolen gedraaid worden.

Hoe meer symbolen er van de soort bij worden gedraaid, des te groter de uiteindelijke winst bij Fruitoids natuurlijk zal zijn. De re-spins blijven doorgaan tot er geen nieuwe symbolen van de bevroren soort meer bij worden gedraaid of als alle posities met dezelfde symbolen gevuld zijn.

Fruitoids Yggdrasil

Laat uw prijzen vermenigvuldigen

Heb je met de bevroren symbolen van Fruitoids een prijs weten te behalen, dan zal er een vermenigvuldiger actief worden. Deze vermenigvuldiger kan 1x, 2x, 3x, 4x of 5x de gewonnen prijs bedragen. De vermenigvuldiger die je bij deze video slot wint zal gelijk zijn aan het aantal opeenvolgende rijen dat geheel met bevroren symbolen gevuld is. Dit wordt voor bepaling uiteraard bekeken vanaf de meest linkse rol in het spel.

Inzetten met echt geld of gratis spelen

Zoals gezegd is het mogelijk om Fruitoids gratis te spelen, maar kan je er ook voor kiezen om met echt geld aan de slag te gaan. Wanneer je met echt geld gaat spelen, dan zijn er aanzienlijke prijzen te winnen, waarbij de geldbedragen uiteraard hoog op kunnen lopen. Om tot een inzet te komen kan je het aantal winlijnen niet veranderen, maar wel de muntwaarde.

De uiteindelijk ingesteld muntwaarde samen met het aantal winlijnen zal bepalen hoeveel er per draai gespeeld zal worden. Kies je voor alle winlijnen en de laagste muntwaarde, dan wordt er gespeeld met een inzet van 8 cent per draai. Wil je met meer geld spelen, dan kan je de muntwaarde van Fruitoids maximaal instellen op 2 euro. Hiermee is deze video slot te spelen met een maximale inzet van 50 euro per speelronde.