Bezoek het Fruits Kingdom met de gokkast van EGT

In je leven heb je vast een hoop fruitige plekken bezocht – maar waarschijnlijk ben je nog nooit in zo’n koninklijke stijl op een fruitautomaat gespeeld. EGT heeft met de Fruit Kingdom-gokmachine een prachtige en aantrekkelijke kast ontwikkeld waar een royaal thema de overhand voert en je allerlei prachtige prijzen kunt winnen.

De fruitkoning en de fruitkoningin regeren over dit rijk, waarin kersen, citroenen, pruimen, sinaasappels, meloenen, druiven en appels vrij rondrennen. Met de vele bonusspellen, waaronder wilds en scatters, gratis spins, een jackpotspel en een Double-It gokfunctie, is dit een zeer uitgebreide gokmachine die niet snel zal vervelen.

Het koninkrijk van fruit

Fruits KingdomEuro Games Technology heeft inmiddels wel bewezen dat het gokautomaten kan ontwikkelen van een zeer hoge kwaliteit. Dat merk je bijvoorbeeld aan het feit datje de Fruit Kingdom prima kan spelen op je mobiel, dankzij de slimme integratie van touch screen in de gokmachine. Maar ook de uitwerking van het thema is zeer overtuigend.

De animaties, achtergrond en symbolen, en zelfs de soundtrack in de gokmachine zijn helemaal gefocust op het neerzetten van een gezellige sfeer, waarin het fruitkoninkrijk echt goed tot zijn recht komt. Als je prijzen wint, vieren de symbolen op de rol met je mee. De aantrekkelijke blonde fruitkoningin zwaait je toe op het moment dat je een prijs wint, en ze lacht je verleidelijk toe met wit glimmende tanden. Ook de koningen zwaait goedkeurend op het moment dat hij je een grote som geld toekent.

Verdien fruitfortuinen

Vanaf het eerste moment dat je fruit tegenkomt in dit koninkrijk, beginnen de prijzen binnen te lopen. Pruimen, sinaasappels, citroenen en kersen kunnen tot wel 2.000 munten opleveren, terwijl bananen goed zijn voor 2.500 munten. Met meloenen en druiven verdien je al snel 5.000 munten – terwijl appels 8.000 munten opleveren. De koning en koningin van fruitland zijn natuurlijk het meest waard. Kom je in hun gratie, dan verblijden ze je met een beloning van tot wel 15.000 munten. Dat is pas het soort ontmoeting waar je blij van wordt.

Bonusspellen, scatters, wilds en jackpotten

De Fruits Kingdom zit tjokvol smakelijke bonusspellen, die je kunt verdienen door de draaien. Zo wil je met de juwelen kronen tot wel 200.000 munten. Dit is de wild in het spel: je kunt er alle andere symbolen mee vervangen in een poging speciale combinaties te maken die je prachtige prijzen opleveren. De scatter – de ster – is ook een speciaal symbool.

Hiermee win je prijzen tot wel 100.000 munten, en drie of meer sterren geven je een gratis bonusronde waarin je spins kunt verdienen met een multiplier. Alsof dat nog niet genoeg was, is er ook nog een opwindende jackpotronde. Deze begint op willekeurige momenten nadat je gedraaid hebt. Hierbij kies je van 12 omgedraaide kaarten die speelkaarten waar de hoogste prijzen onder liggen. De jackpot stijgt terwijl je kaarten kiest, en het spel houdt op als je 3 kaarten van dezelfde kleur hebt gevonden. Hiermee win je dus al snel enorme prijzen.

Fruits Kingdom gokkast

Kies helemaal je eigen inzet

Zoals bij alle gokkasten van EGT is aan jou, de speler, de keuze met hoeveel inzet je wil spelen. Daarmee heb je dus een grote vrijheid, en kun je grotendeels je eigen speelstijl bepalen. Wil je liever met een lage kredietwaarde spelen, dan is dat prima mogelijk – maar ook met flinke inzetten kun je in Fruit Kingdom uit de voeten. Op die manier heeft EGT een gokmachine ontworpen die geschikt is voor iedereen.

Het leuke en vrolijke thema, dat met een knipoog terug verwijst naar de retrokasten van weleer, maar een nieuwe twist geeft aan het bekende fruitthema, is genoeg om spelers een tijd lang bezig te houden. De hoge kans op grote winsten, de vele bonusspellen, en de interessante jackpotronde maken deze gokkast natuurlijk helemaal een winnaar. Kortom, ga ook eens op bezoek in het Fruit Kingdom, en ontdek hoeveel winst je kunt pakken op deze automaat.