Fruits4Real exploiteert online gokkasten voor de Nederlandse markt en is sinds 2011 actief. De gokkasten zijn kopieën van de meest populaire gokkasten uit gokhallen en cafés. De kwaliteit van de spelen is werkelijk ongekend hoog, zowel op technisch als grafisch gebied. De gokkasten lopen op gloednieuwe software en het beeld is in HD kwaliteit.

Gratis spelen bij Fruits4Real

Het leuke van deze geweldige fruitautomaten is dat Fruits4Real aan iedereen de mogelijkheid geeft om gratis te spelen op hun gokkasten,. En dit onbeperkt en met alle normale opties. Op deze manier laten ze spelers vertrouwd worden met hun product. En het werkt, ze zijn een van de grootste aanbieders van gokkasten op het moment in Nederland.

Voor echt geld spelen

Fruits4Real heeft deze gokhal fruitautomaten natuurlijk niet voor niets ontwikkeld en online staan. Ze willen graag dat er op gespeeld wordt voor echt geld. Fruits4Real maakt het je erg gemakkelijk om geld op de gokkasten te zetten. Je maakt een account aan en komt daarna op een bladzijde met de opties om geld te storten op een rijtje. Je hebt bij Fruits4Real de keuze uit iDEAL, Paysafecard, Skrill, Paysafecard, Neteller en Telefoon.

Met een paar simpele klikken staat je geld op je account en je kan meteen beginnen met spelen. Leuk om te doen. Erg spannend maar ook kansrijk. De gokkasten van Fruits4Real betalen een hoog percentage uit. Als je gewonnen hebt kan je het geld meteen over laten maken naar je bankrekening. Het duurt meestal maar twee tot drie dagen voordat jou geld binnen is.