De slotmachine Game of Luck van EGT

Pak je mascotte erbij, doe je geluksarmbanden om en pak je klavertje vier er alvast bij: met de Game of Luck-gokkast draait het er om om het geluk aan jouw kant te krijgen. Door de 5 rollen te draaien op deze charmante gokkast, die Euro Games Technology ontwikkeld heeft voor de echt gelukszoeker, kan je flinke prijzen pakken.

Je kunt de machine gratis bespelen, maar natuurlijk ook met echt geld. Met twintig winlijnen waarop je een pot goud kunt vinden van wel 80.000 munten, is deze gokkast een van de meest winstgevende die er online te vinden zijn. De wildsymbolen en scatters maken de Game of Luck nog spannender dan het al was.

Met het geluk aan jouw zijde

Game of LuckDeze gokmachine, waarbij alleen de echte gelukhebbers zich op hun plek zullen voelen, draait helemaal om het thema geluk, met een Ierse invulling. Dat betekent dat EGT de machine heeft uitgevoerd met een lichtgroen thema en grappige geluiden die de sfeer lichtvoetig en vrolijk houden. De rollen zijn ook uitgerust met enkele symbolen die verwijzen naar de magische Ierse bossen – zoals paddenstoelen, lieveheersbeestjes, kabouters en een verrukkelijke fee, die rond je hoofd vliegt en je geluk brengt. Met leuke animaties vieren de verschillende symbolen een feestje, iedere keer als jij een prijs wint op deze gokkast. Deze slotmachine van EGT is geschikt voor laptops en pc’s, maar ook smartphones en tablets.

Draai het wiel van fortuin en win mooie prijzen

Hoeveel geluk heb je eigenlijk nodig om winst te pakken op deze gokmachine? In ieder geval zijn er genoeg symbolen die je helpen om de grote prijzen te pakken. Zo is er een klavertje vier en een gouden munt met het geluksnummer 7 erop. Met dat soort symbolen kan het bijna niet anders of het geluk staat aan jouw kant. Draai mooie combinaties en verdien je inzet vele malen terug: iedere draai geeft weer kans op extra prijzen. Paddenstoelen en lieveheersbeestjes kunnen goed zijn voor 3.000 munten, de fee voor 4.000 munten en de kabouters voor wel 8.000 munten.

Wilds en scatters zorgen voor extra hoge prijzen

Het hoefijzer is de wild, die je helpt om mooie combinaties te maken en een enorme 1000 maal je inzet oplevert als je er vijf tegelijkertijd kunt vinden. Daarmee maak je van een inzet van 400 credits zomaar 20.000 munten. Het klavertje vier vervult ook een zeer speicale rol. Dit symbool laat andere iconen in wilds veranderen, waardoor je kans op een winnende lijn opeens enorme toeneemt.

Klavertjes vier verschijnen vrij zelden – alleen op rol 2 en 4 – en geven dezelfde opbrengst als de hoefijzers als je een winnende lijn maakt met alleen klavers. Dan is er nog de scatter in het spel: de ‘lucky 7’. Dat betekent dat hij niet op een actieve winlijn hoeft te verschijnen om je wel prijzen te laten winnen. Vind je dit symbool vijf keer, dan worden alle inzetten vermenigvuldigt met 200. Dit is meteen ook de manier om de grootst mogelijke winst op deze machine te halen – een gelukzalige 80.000 munten.

Game of Luck gokkast

Bepaal je inzet en krijg dwing je geluk af

Met de Game of Luck-machine kun je – net als bij veel andere gokmachines van EGT – zelf bepalen hoeveel je inzet, maar ook met wat voor kredietwaarde je speelt. De twintig winlijnen zijn vastgesteld en de mogelijke inzetten zijn 20, 40, 100, 200 en 400 munten.

Daarmee kun je dus niet heel laag inzetten, maar moet je een beetje zeker zijn van het feit dat het geluk aan jouw kant staat. Hoe hoger je inzet, hoe hoger natuurlijk de return is. Daarmee is deze Game of Luck geschikt voor iedere speler die zijn geluk wel eens wil beproeven in een typisch Ierse setting. De leuke animaties, maar ook de hoge prijzen en d bonussen maken het een zeer aantrekkelijke automaat. Kan jij het klavertje vier vinden en naar huis gaan met de jackpot?