De liefde hangt in de lucht

Stap in de idyllische wereld van het online slot spelletje Garden of Riches. In de lieflijke tuin hangt de romantiek in de lucht – maar naast de liefde, valt er ook veel geld te behalen. Garden of Riches is een relatief makkelijk casino spel en is niet moeilijk te leren. Er is slechts één wild symbool, en een free spin spel. Je hebt echter wel kans om de progressive jackpot te winnen, en dat is wat dit spel zo spannend maakt.

Betreed de romantische tuin

garden of riches Met het spelen van Garden of Riches begeef je in het Edenic koninkrijk, waar schoonheid en liefde in een klein hoekje zit. De vijf rollen hebben een tuin als achtergrond, onder een diepblauwe lucht en glimmend groen gras. Er zijn tien verschillende winrijen, waarmee je steeds kans maakt op de progressive jackpot.

De symbolen

De symbolen van Garden of Riches zijn ietwat opgesmukt en potsierlijk. Zo zijn er lichtgevende, neon symbolen die niet echt bij de omgeving passen. Maar door hun gouden uiterlijk en de krullerige letters en cijfers doen ze wel denken aan schoonheid en luxe. Garden of Riches van Novomatic Games bevat niet veel symbolen: er zijn gouden, glinsterende rozen, blauwe ringen met grote juwelen en een tiara op een paars, fluwelen kussentje. Dit zijn de symbolen die je ook zou verwachten bij een slot machine met een romantisch thema. Daarnaast zijn er de boer, vrouw, koning en aas uit het kaartspel – deze kaartsymbolen zijn vervangen door de letters J, Q, K, A. Bovendien zijn er twee romantische helden: een man met een roze, en een vrouw met goud haar. Deze twee symbolen leveren het meeste geld op in het spelletje.

De prijzen

Ook als je zelf niet gelukkig bent in de liefde, kun je wel het geluk vinden in dit spel en mooie prijzen in de wacht slepen. Je inzet kan variëren van één win rij die vier credits waard is, tot tien win rijen van duizend credits. Als je dit maximum inzet, kun je de standaard jackpot van vijfhonderdduizend credits winnen. Deze jackpot ontvang als je vijf vrouwen met goud haar op je scherm vindt. Dit symbool doet tevens dienst als het wild en scatter symbool: het vult win rijen aan en biedt free spins aan. Vijf knappe mannen doen je tweehonderdduizend credits winnen, en een winnende combinatie van de tiara met kussen, de ring of de roos levert honderdvijftigduizend credits op. Een winnende combinatie van de aas en de koning kan honderdduizend credits opleveren, en een winnende combinatie van de tien, boer en de vrouw geeft je vijftigduizend credits.

garden of riches  gokkast

De progressive jackpot

Hoewel de normale combinaties al zeer lucratief kunnen zijn, is de progressive jackpot het vooral waar de spelers van Garden of Riches om te doen is. De hoeveelheid van de progressive jackpot blijft telkens groeien: elke keer als je inzet, komt er een beetje bij. De kans dat je deze jackpot binnensleept, is echter miniem. Je hebt een flinke dosis geluk hierbij nodig, want om deze gigantische prijs binnen te slepen, moet op elke vijftien posities van het slot machine spel het symbool van de vrouw met de gouden haren verschijnen.

Free spins bonus spel

De jackpot is dus niet makkelijk te winnen. Maar het symbool van de vrouw met de gouden haren heeft nog meer voor je in petto. Als je drie of meer van dit scatter symbool tegenkomt op je scherm, krijg je tien gratis free spins. En juist nu heb je extra kans op die grote jackpot, want als zij langskomt in een van de gratis free spins, blijft ze ook plakken. Dit blijft zo doorgaan tot al je free spins op zijn en je hopelijk het hele scherm met dit symbool hebt gevuld. Bovendien is het belangrijk om in je achterhoofd te houden dat het symbool van de vrouw met de gouden haren ook een wild symbool is, waardoor je tijdens de free spins hopelijk veel winnende combinaties zult maken.