GeishaGeheel in Oosterse stijl is deze Geisha videoslot van Endorphina uitgevoerd om te spelen op 5 rollen. In totaal zijn er per draai 15 symbolen die worden weergegeven, verdeeld in 3 symbolen per rol. Om winst te kunnen maken bij Geisha zijn er in totaal 25 winlijnen aanwezig. Winnende combinaties kunnen gevormd worden met alle voorkomende symbolen, waarvan je er uiteraard zoveel mogelijk zal moeten zien te draaien van één soort.

Uitbetalingen kunnen bij Geisha gewonnen worden door een soortgelijke combinatie van symbolen te draaien van links naar rechts. Dit zal betekenen dat deze altijd gestart dient te worden vanaf de eerste rol. Om te kunnen zien welke prijzen er allemaal gewonnen kunnen worden is er bij dit spel een prijzentabel toegevoegd. Hierin kun je alle symboolsoorten zien en weet je direct welke aantallen je nodig hebt om een bepaalde prijs te kunnen winnen.

Inzetmogelijkheden Geisha videoslot

Doordat er bij deze Geisha videoslot slechts een paar knoppen aanwezig zijn is het plaatsen van een inzet zeer eenvoudig gemaakt. Allereerst zal je de waarde per credit in moeten stellen. Deze mogelijkheid vind je direct in het vakje waar je tegoed wordt weergegeven linksboven. Daarnaast kun je bij Geisha zelf bepalen welk aantal winlijnen er gespeeld moet worden, waarvoor de LINES knop beschikbaar zal zijn. Tot slot zal je om tot een inzet te kunnen komen moeten bepalen hoeveel credits er totaal gespeeld worden. Dit kun je doen door links onder in het spel de BET knop te gebruiken. Is je inzet geplaatst? Met de SPIN knop kun je de rollen laten draaien en kijken of er een winnende combinatie gevormd wordt.

Wild symbolen als vervanger

De vissen die je als symbool bij Geisha kunt draaien hebben een dubbele functie in het spel. Als je deze namelijk draait in een combinatie van 3 symbolen zal er een reguliere prijs uit worden gekeerd. Anderzijds kun je de vissen van deze speelautomaat ook gebruiken om andere symbolen te vervangen. Dit betekend dat deze als Wild alle voorkomende symbolen kunnen vervangen, met uitzondering van het Scatter symbool, om een hogere prijs uitgekeerd te kunnen krijgen.

Zodra je een aantal reguliere symbolen en een Wild in een combinatie weet te draaien zal je een prijs winnen. De Wild kan daarbij uiteraard ook als toevoeging gelden en kan ervoor zorgen dat een combinatie een hogere prijs oplevert. Alle combinaties die dankzij een Wild uitbetaald worden zullen bij deze Geisha videoslot de prijs dubbel aan je tegoed toe laten voegen.

Scatter symbolen

De Scatter symbolen van Geisha zullen ervoor zorgen dat winsten makkelijker behaald worden, omdat je hiermee geen winlijn zal moeten volgen. Je kunt bij deze videoslot namelijk al winnen als je willekeurig minimaal 3 Scatters op de rollen weet te draaien.

Naast de prijs die je wint zullen er ook direct 10 free games actief worden, waarmee een bonus gespeeld zal worden. Deze bonus zorgt ervoor dat je prijzen die tijdens de free games gewonnen worden kunt laten vermenigvuldigen tot maximaal 3 keer. Tijdens het spelen van de ontvangen free games kunnen nieuwe gratis spins gewonnen worden door weer voldoende Scatters te winnen. Prijzen worden uiteraard uitgekeerd op basis van je laatste inzet zonder dat er ook meer één cent aan geld van je tegoed in zal worden gehouden.

geisha

Ga voor de hoogste kaart

Om een gewonnen prijs bij Geisha te kunnen verhogen zal je gebruik moeten maken van de TAKE RISK knop in het spel. Hiermee kun je geheel vrijblijvend een gokspel openen, dat gespeeld zal worden op basis van een aantal kaarten. Als je het gokspel gaat spelen zal je uit de 4 dichte kaarten 1 kaart moeten kiezen. Zodra deze hoger is als de open kaart kun je het nog een keer proberen. Iedere keer dat je een hogere kaart treft zal jouw gewonnen prijs worden verdubbeld. Uiteraard kun je tussentijds er ook gewoon voor kiezen om de verhoogde prijs te nemen en verder te gaan in het hoofdspel.

Beoordeling Geisha

Tijdens het spelen van deze Geisha videoslot hebben wij kunnen concluderen dat er makkelijk winsten behaald kunnen worden ondanks dat er geen jackpot op zit. Het spel is uiterst overzichtelijk ingedeeld en zeer eenvoudig te bedienen. Dankzij de Wilds, Scatters en free games krijg je op deze Geisha gokkast bovendien ook hogere kansen op winst, waarmee je saldo snel op zal kunnen lopen.