Een piratenschip zonk lang geleden, met kapitein Peggy Rotten en de hele beruchte bemanning aan boord. Maar alle piraten zijn nu terug als geesten, die schepen achtervolgen die door de wateren varen. Speel Ghost Pirates als online gokkast van softwaremaker NetEnt. Ze zorgen voor een perfecte sfeer op de rollen dankzij de verbluffende graphics en realistische geluidseffecten, met een aantal innovatieve functies en een gratis spins ronde waar alle winsten worden verdrievoudigd. Je speelt Ghost Pirates op een raster van 5×3 met in totaal 243 manieren om te winnen.

ghost pirates

Ghost Pirates spelen

Ghost Pirates was de eerste NetEnt gokkast die je de keuze gaf om tussen vijf inzetten te kiezen. Dat zijn 3, 9, 27, 81 of 243 manieren om te winnen. Het Ghost Pirate logo is de Wild, en het leuke hiervan is dat het alle andere symbolen vervangt voor mooie winnende combinaties. De Treasure Chest(schatkist) is Scatter symbool waarmee je direct geldprijzen kunt winnen en het belangrijkste bonusspel kunt activeren. Op de Ghost Pirates kan je al om echt geld spelen vanaf 1 cent tot maximaal €62.5 per draai. Je hebt dus enorm veel inzetmogelijkheden. Kies voor 3, 9, 27, 81 of 243 manieren om te winnen met een muntwaarde vanaf 0.01 tot en met 0.50 cent en 5 bet niveaus. Win hiermee tot 7500 credits per ronde!

Symbolen en extra Features

De vrouwelijke kapitein van het piratenschip Peggy Rotten en haar rechterhand One-eyed Ed zijn waarschijnlijk de meest angstaanjagende van alle spook piraten. Dan heb je de gekke aap en Polly de papegaai die je behoorlijke wat geld kunnen opleveren.

Ghost Pirates

Andere symbolen zijn gekruiste pistolen, kaarten en kompassen, kanonnen, amuletten, waterkruiken, ankers, het game logo en schat kisten. Het belangrijkste bonusspel wordt geactiveerd wanneer je drie of meer Treasure Chest Scatters draait op de rollen. Een totaal van 15, 20 of 25 gratis spellen worden vervolgens toegekend, en de prijzen worden verdrievoudigd. Op hetzelfde moment wordt de speler beloond met een instant prijs gelijk aan 2x, 20x en 50x de totale inzet voor drie, vier of vijf Scatters.

Conclusie

Voor een spel uit 2009 ziet Ghost Pirates er nog uitstekende uit, en biedt het veel afwisseling. Vooral de inzetmogelijkheden zijn fijn, omdat er voor iedere portemonnee een goed inzet te vinden is. En dankzij de bekende film reeks Pirates of the Caribbean zijn piraten gokkasten alleen maar nog populairder geworden. Dus ondanks zijn leeftijd krijgt de Ghost Pirates gokkast een dikke voldoende van ons.