De Ghostbusters online gokkast een van de nieuwe en spannende gokkasten van IGT. Dit spookachtige spel is gebaseerd op de bekende film “The Ghostbusters”. Zoals alle gokkasten online van IGT is ook van hoge kwaliteit en prima te bespelen. Met dertig winlijnen en vijftig credits per spin is het spel uitdagend. Alle bekende personages uit deze blockbuster, waarin drie professoren een unieke geest-verwijder-service opzetten, komen langs.

Slimer, het groene spook van ectoplasma, leidt je door het spel en de Marshmallow Man verschijnt meerdere malen en laat vermenigvuldigers en wildsymbolen achter. Het verhaal van deze gokkas zuigt je mee in de wondere wereld van Ghostbusters, en met drie bonusspellen en vijf progressieve jackpot is dit een van de meest uitgebreide online gokkasten die je online kunt vinden.

Bespeel de nieuwe IGT Ghostbuster gokkast online

De film Ghostbusters was een enorme hit in de jaren ’80. Met geweldige special effects en een hilarische verhaallijn, waarin drie warrige professoren New York City redden door allerlei geesten, spoken en poltergeisten vangen met hun etherische stofzuigers, is het een bovennatuurlijk spektakel dat de verbeelding aanspreekt. Duik opnieuw in de wereld van deze film met de online gokkast van ICT, waarin jij in de rol van de geestenvangers stapt. Raymond, Peter, Egon en alle andere hoofdpersonages uit de film verschijnen op de betalingstabel, zodat je je met deze videoslot helemaal in het Ghostbusters-universum waant.

Ghostbusters gokkast

Een geweldige spelervaring

Spelen met de Ghostbuster-spelkast is een ervaring als geen ander. Vooral de geluidseffecten worden aangeprezen als bijzonder goed uitgewerkt. De originele acteurs uit de film hebben hun stem geleend aan het ontwikkelen van de machine, en ook de achtergrondmuziek is helemaal passend. Beleef een nostalgische trip terug naar de ‘80s met de geweldige en griezelige geluidseffecten en zelfs met filmclips op deze slot, die rechtstreeks uit de film komen. Intussen kom je natuurlijk ook om te winnen! Met de online gokkast van IGT speel je al vanaf vijftig cent, en zijn er genoeg wildkaarten, wildsymbolen, prijzen en vermenigvuldigers om jou een geweldige ervaring te geven.

Meerdere bonusronden

Bonusrondes zijn een van de grote redenen waarom de Ghostbusters online gokkast zo aantrekkelijk is. De online gokkasten van IGT staan bekend om hun veelzijdigheid. Dat merk je al meteen aan het feit dat er niet één bonusronde is, maar meerdere. Deze speciale rondes die jou als speler helpen om je winst te vergroten, zijn rechtstreeks gebaseerd op scenes uit de film. Zo is er de spannende “Ballroom Buster”: een bonusronde waarin je elementen in de kamer opblaast met protonen en probeert geesten te raken. Als je raak schiet, krijg je meer credits – en soms zelfs vermenigvuldigers en verdubbelaars.

Een echte nagelbijter, waarbij je met een combinatie van snelheid en geluk je kansen vergroot. Naast de “Ballroom Buster” zijn er nog meer spannende bonusrondes – speel bijvoorbeeld eens de “Stay Put”, waarin marshmallows uit de lucht vallen en op het scherm kleven. Deze marshmallows functioneren als vermenigvuldiger-symbolen, die je winst verdubbelen. Ook de “Paranormal Pick” is een bloedstollende ronde. Daarin volg je de aanwijzingen van Slimer om een keuze te maken drie smerige groene wolken. Je zet een bedrag in en maakt kans op een enorme jackpot als je drie Ghostbusters-iconen op de middelste lijn kunt krijgen. Zo blijft de online gokkast steeds uitdagend en afwisselend.

Enorme Cash Awards

Met een gokkast online heb je altijd grote kans op veel winst. In de Ghostbusters online gokmachine vergroot de vermenigvuldiger je winst tweemaal of vijfmaal. Maar allerlei extra wilds geven je nog veel grotere kansen om je winst te vergroten.

Zo kom je zo nu en dan Slimer tegen, die spelers plaagt en grappige opmerkingen maakt. Maar hij kan ook allerlei bonussen – en die kunnen oplopen tot wel vijftigduizend keer je muntwaarde! Vier iconen in het spel transformeren in wild-iconen, die ook aangrenzende iconen veranderen in wildiconen. Met een beetje geluk ‘verslijm’ je met behulp van Slimer hele rollen tot bonusrollen, waarmee ongelofelijk veel extra veel winst te pakken is.

Ghostbusters slot

Speel de Ghostbusters online gokkast van IGT

Met de briljante online gokkasten van IGT verzamel je op spannende wijze heel erg snel heel veel winst. Dat alles doe je helemaal in de sfeer van de film. Alle gedenkwaardige momenten beleef je opnieuw met de gokkast, waarin de personages, de spoken en monsters en de geluidseffecten terugkomen. Daarmee beleef je dus een hoop plezier, én win je de spannendste prijzen aan de hand van bonusronden en de meest onverwachte vermenigvuldigers.