gift shop slot Dat deze videoslot van Play ‘n Go voor het vrouwelijke publiek is gemaakt is duidelijk aan het uiterlijk te zien. Gift Shop is overwegend roze en heeft vrouwelijke symbolen die het voor vrouwelijke spelers net iets toegankelijker maakt dan al die stoere gokkasten die speciaal voor mannen zijn gemaakt. De glitters en sterren komen je tegemoet als je dit spel opent. De symbolen op deze videoslot zijn zoals je die in een echte gift shop kunt vinden.

Allemaal leuke hebbedingetjes, zoals lieve beertjes, rozen, chocolaatjes in een hartjesdoos en als klap op de vuurpijl hebben ze bij Play ‘n Go de vrouwenharten weten te raken met het belangrijkste symbool van het spel. Dit symbool is namelijk een diamanten ring en hier weet geen vrouw natuurlijk weerstand aan te bieden. Verder is deze slot machine eenvoudig en simpel te bedienen. Met de knop spin begint het spel en met de knop max bet speel je met de maximale inzet. Wil je het spel automatisch laten spelen dan kan dit ook met de knop auto play.

Gift Shop speciaal voor vrouwen

Hoe deze videoslot werkt is net zo eenvoudig als het uiterlijk. Gift Shop heeft 3 rollen en 1 win lijn en een progressieve jackpot en een wild symbool. Je kunt kiezen of je met 1, 2 of 3 credits speelt. Elke credit staat voor 0,25 eurocent, dus de maximale inzet valt mee en zo kun je lang en met veel plezier spelen op deze online gokkast. Met een minimale winst van 2 en een maximale winst van 1600 credits als je speelt met 2 credits is dit echt een leuke vrouwelijke kast om op te spelen. Zoals hierboven al vermeld heeft Gift Shop een wild symbool en welk symbool dat is, is natuurlijk logisch: de diamanten ring.

Deze kun je inzetten voor alle symbolen om tot een winnende combinatie te komen. Heb je bijvoorbeeld 2 chocoladedoosjes op de win lijn en is het 3e symbool een diamanten ring, dan win je afhankelijk van je inzet 200, 400 of 600 credits. Een spannend extra element in deze videoslot is de progressieve jackpot. Je kunt hier alleen aan meedoen als je speelt met 3 credits.

Als je speelt met echt geld zie je de jackpot oplopen en zie je het bedrag dat je kunt winnen steeds hoger en hoger worden. Het enige wat rust is het draaien van 3 diamanten ringen op de win lijn. Win je, dan is een klein feestje wel op zijn plaats.

gift shop online gokkast

Leer Gift Shop kennen

Vrouwen zijn iets voorzichtiger als het gaat om spelen met echt geld. Bij Gift Shop heb je ook de optie om te spelen zonder je eigen geld in te zetten. Natuurlijk is het dan wel iets minder spannend om te spelen, maar alsnog kun je een hoop lol hebben op deze online gokkast. Als je het spel doorhebt en je iets zekerder bent in het spel, dan kun je altijd kiezen om toch te gaan spelen met je eigen geld. Dan heb je kans om ook echt winst te maken en mee te doen met de progressieve jackpot.

Leuk voor vrouwen

Het thema van deze Gift Shop is overduidelijk en spreekt het vrouwelijke publiek aan. Al is het misschien ergens een beetje to much als je een langere tijd aan het spelen bent. Voor een man om te spelen op Gift Shop is denk ik toch niet helemaal ideaal. Het schrikt misschien een beetje af. Toch maakt de progressieve jackpot van deze videoslot een hoop goed voor mannen.

De kans om deze te winnen maakt dit spel toch zeker interessant. Voor vrouwen is dit echt een leuk spel wat eens niet vol stoere elementen zit, maar puur gericht op vrouwen. Diamanten ringen verzamelen is iets wat vrouwen graag doen en dit soort online gokkasten is daar uitermate geschikt voor.