GladiatorsAls je de naam van deze videoslot ziet zal je wellicht denken dat het thema van Gladiators ingericht is op basis van gladiatoren uit de bekende film. Dit is niet helemaal het geval, omdat er wel met een knipoog met dit thema gewerkt is. Als je online Gladiators gaat spelen kun je rekenen op een onderwater Colosseum waar de vissen de strijd met elkaar aan zullen moeten gaan.

Zowel grafisch als geluidstechnisch kun je bij dit spel dan ook rekenen op de beste effecten, waardoor spelen niet alleen winstgevend kan zijn maar ook erg leuk. Dat het spel goed bereikbaar is, is logisch aangezien het feit dat online casino’s vandaag de dag 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend zijn. Jij kunt dus altijd op de momenten dat je zelf tijd hebt terecht om op deze Gladiators speelautomaat een inzet te plaatsen.

Inzetten plaatsen

Zoals hierboven al aangegeven kun je dag en nacht je inzetten laten gelden voor deze spannende Gladiators videoslot. Als je in wilt gaan zetten doe je dit door bovenaan een muntwaarde te kiezen en daarna aan te geven hoeveel winlijnen er gebruikt moeten worden met de LINES knop. Verder kun je natuurlijk een BET knop bij Gladiators vinden om te bepalen welk aantal credits er gespeeld dient te worden om de rollen vervolgens met de SPIN knop te kunnen laten draaien.

Als je op dit spel een inzet gekozen hebt kun je ook op de rollen klikken om te spelen en is het ook mogelijk om een AUTO functie te gebruiken om de rollen automatisch te laten draaien. Als je niet direct voor geld in wilt zetten is Gladiators gratis ook beschikbaar. Je kunt met virtueel geld zo het spel uitermate goed leren kennen en later uiteraard alsnog mee gaan strijden voor het behalen van een winst.

Wild joker

Het joker symbool dat bij Gladiators aanwezig is dient om andere symbolen te vervangen. Als Wild kan dit symbool namelijk meetellen voor ieder ander symbool, behalve de Scatter, om zo winsten makkelijker compleet te kunnen maken. Het Wild symbool zelf kan geen eigen winsten leveren en zal dus altijd als extra in een combinatie moeten verschijnen. Zo kan het zijn dat je een winst over de streep kunt trekken samen met een paar reguliere symbolen, maar ook het verlengen van een combinatie behoort tot de mogelijkheden. In het laatste geval zal je uiteraard een hogere prijs aan je tegoed uitbetaald krijgen, omdat de combinatie meer symbolen zal tellen.

Scatters symbolen

De Scatter symbolen van Gladiators worden gevormd door de haai aan de ketting. Met deze woeste haai wordt je niet verplicht om een winlijn te gebruiken en toch nog winst te kunnen behalen. Winnen met deze Scatters kan bij Gladiators vanaf 3 symbolen. Tegelijkertijd zal je naast een prijs met deze symbolen ook een aantal free games toegekend krijgen. Dit aantal is daarbij wel afhankelijk van het aantal Scatter symbolen dat je gedraaid hebt.

Gladiators

Free games Gladiators

Zodra er 3 Scatters op de rollen komen te staan zal je namelijk 10 free games toegekend krijgen. Draai je in totaal 4 Scatter symbolen, dan zullen er 20 free games worden toegekend. Het maximale aantal free games dat je bij Gladiators kunt ontvangen komt uit op maar liefst 50. Om dit te bereiken zal er willekeurig op iedere rol een Scatter symbool gedraaid moeten worden. Alle prijzen die je tijdens het spelen van de free games weet te behalen zullen bepaald worden op basis van je laatste inzet.

Uiteraard zullen er geen tegoeden van je saldo worden ingehouden en kun je de rollen gewoon gratis laten draaien. Voor alle prijzen die je bij Gladiators tijdens deze modus weet te halen is een vermenigvuldiger actief. Prijzen zullen namelijk altijd verdubbeld tijdens de free games uit worden gekeerd.

Beoordeling Gladiators

Ondanks het feit ook wij van de naam iets anders hadden verwacht is deze Gladiators videoslot helemaal zo slecht nog niet. Er zijn goede kansen om winst te behalen met de reguliere symbolen en ook extra symbolen dragen hun steentje hieraan bij. Tijdens het testen hebben wij dan ook regelmatig gebruik kunnen maken van de Wild functie en zijn ook de free games vele keren in ons voordeel uitgevallen. Bij Gladiators ben je niet verplicht om in te zetten met echte geld. Je kunt deze gokkast namelijk ook zonder risico’s geheel gratis uitproberen.