social mediaWe konden natuurlijk niet achterblijven bij de rest van de wereld. Social media is waar het allemaal om draait tegenwoordig, ook op het gebied van spelletjes. Niet alleen kan je informatie vinden op deze media over je favoriete gokkasten , ook kan je op bijvoorbeeld Facebook op echte slots spelen. Nu weliswaar nog zonder echt geld maar zometeen in 2015 als de nieuwe wet op de kansspelen in werking ook voor geld.

Youtube

Sinds deze week zit gokkastenonline.info ook op youtube met een eigen kanaal. Youtube is de grootste website ter wereld van in zijn soort en is eigendom van Google. Vanaf nu zullen onze reviews met grote regelmaat worden begeleid door een filmpje met uitleg over de desbetreffende gokkast.

Facebook

Daarnaast hebben ook een leuke facebook pagina. Als je ons “leuk” vindt krijg je wekelijks berichten over de nieuwste gokkasten en videoslots op je facebook. Ook maken we melding van de laatste bonussen en extra’s van betrouwbare online casino’s. Op deze manier wordt je op de hoogte gehouden zonder steeds op het wereldwijde net te hoeven surfen op zoek naar “gokkasten nieuwtjes”. Klik hier voor onze facebook pagina.

Twitter

Ook op twitter worden onze berichten verspreid. Hier zie je onze Twitteraccount. Je kan ons volgen om dezelfde reden als het volgen van ons op Facebook. ook hier krijg je namelijk nuttige informatie toegestopt.

Waarom je ons zou moeten volgen

Het volgen van onze berichten is belangrijk. Vaak geven aanbieders gratis geld weg of enorme bonussen als er een nieuwe online gokkast wordt geintroduceerd. Zorg dus dat je er bij bent!

Dit zijn slechte een paar van de veranderingen die www.gokkastenonline.info de komende tijd zal ondergaan. medio januari hopen wij onze nieuwe website te presenteren. Deze zal voorzien zijn van de allerlaatste snufjes.

Maar zover is het nog niet. voorlopig moeten jullie het doen met deze webiste. Maar niet getreurd, ook deze website staat nog vol met gratis gokkasten. We wensen je veel speelplezier!