gold rush gokkastVrijwel iedereen die weleens een online gokkast heeft bespeeld heeft er vast en zeker van gehoord. Gold Rush is binnen de klassieke online gokkasten ook nog eens een regelrechte klassieker. Sinds de opkomst van de online gokkasten is Gold Rush een van de spellen die op vrijwel iedere site te bespelen is. En dat het vaak bespeeld wordt, is nog zacht uitgedrukt. Juist omdat het spel eigenlijk zo enorm simpel is, is het nog razend populair. Geen poes pas of gekke dingen.

Je zet gewoon je geld in en draait aan de drie rollen die er voor je op je beeldscherm staan. Binnen die drie rollen, heb je ook slechts een win lijn. Dit spel is dus ook absoluut niet te vergelijken met alle meer moderne kasten waar je weleens met 30 of 50 win lijnen speelt. Er zijn geen bijzondere features of extra’s dus je ziet meteen wat je gewonnen hebt wanneer je een fraaie combinatie bij elkaar hebt weten te spelen. Er is sprake van een combinatie die je geld oplevert wanneer je drie dezelfde symbolen op een win lijn hebt.

Je hoeft bij deze gokkast niet bang te zijn dat je in een korte tijd heel veel geld verliest. De laagste inzet is namelijk 20 eurocent en de hoogste is slechts 60 eurocent en die laatste inzet geeft je al kans op de grootste prijzen. En dat is natuurlijk waar je uiteindelijk voor speelt.

De gouden karretjes brengen geluk bij Gold Rush

En of die prijzen dan ook hoog zijn. Waar je voor wil gaan in dit spel is duidelijk, dat zijn namelijk de gouden karretjes. Wanneer je die een op de laatste van de drie rollen krijgt, is plotseling iedere combinatie geld waard. De gouden karretjes zie je dan ook niet zo heel vaak en je kunt ze het beste zien als een wild.

Wanneer je er maar liefst drie op een rij krijgt, kun je er eens goed voor gaan zitten want dan maak jij kans op de jackpot. Let dus op, om die jackpot te winnen moet je met de maximale inzet spelen van 60 eurocent. Met alles lager dan dat maak je kans op alle prijzen behalve de grote jackpot.

De jackpot bij Gold Rush is een progressieve jackpot, wat wil zeggen dat die constant stijgt door alle spelers die het spel aan het spelen zijn. Bij deze versie gaat het echter wel alleen om de spelers die bij het Netent Casino spelen en dus loopt de jackpot een stuk gestager op dan wanneer je met het hele internet op een bepaalde gokkast zit te spelen. Aan de andere kant heb je dus ook wel weer het voordeel dat er minder spelers zijn die kans maken op de jackpot.

Gold rush netent

Houd het simpel met Gold Rush

Gold Rush, wat moeten we er van zeggen? Het is een van de meest eenvoudige online gokkasten die er zijn maar toch zorgt de progressieve jackpot er voor dat het na al die jaren dat het gespeeld is nog steeds een echte klassieker is die veel wordt bespeeld.

Natuurlijk zijn er een hoop kasten die qua graphics, design en features veel meer bieden maar wanneer jij gewoon lekker duidelijk op een rijtje wil hebben wat je wint en wanneer je het wint zonder er al te lang bij na te hoeven denken is Gold Rush nog steeds het perfecte spel voor jou. Met een inzet van niet veel meer dan een halve euro kun je al honderden en duizenden euro’s bijtellen dus waarom zou je het moeilijk doen als het ook makkelijk kan.