golden goal gokkastVoetbalfans worden op hun wenken bediend met Golden Goal van Play ‘n Go. Alles op deze videoslot heeft te maken met voetbal. Deze nog vrij nieuwe videoslot raakt natuurlijk alle mannen in hun voetbalharten en moet gewoon een succes worden.

Het uiterlijk van deze videoslot begint met de achtergrond. Deze ziet er namelijk uit als een voetbalveld, compleet met gras en witte lijnen. De symbolen van deze videoslot hebben alles te maken met dit populaire balspel, zo kun je voetbalschoenen, fluitjes, keeperhandschoenen en een gouden voetbal verwachten. Deze laatste heeft een speciale rol in het spel, wat ook uit de naam is af te leiden, maar daar later meer over.

Wild symbolen en een jackpot op de Golden Goal slot

Het spel is basis, geen moeilijke dingen of ingewikkelde win lijnen bij Golden Goal. 3 rollen en 1 win lijn, daar bestaat het spel uit. Natuurlijk heeft zoals vele online gokkasten ook Golden Goal ook wel iets extra’s om het spel net iets spannender te maken. Bij Golden Goal zit dit ‘m in het wild symbool. De gouden voetbal kun je altijd inzetten als vervanging van een ander symbool. Mits dit een winnende combinatie maakt. Dus mis je nog 1 symbool voor een spetterende combinatie en draai je dan een gouden voetbal? Dan win je alsnog groots omdat het wild symbool je combinatie compleet maakt.

Nog een extra win kans is te vinden in de progressieve jackpot van deze online gokkast. Als je speelt met echt geld en je speelt met de maximale inzet, dan ding je mee naar deze alsmaar groeiende jackpot. Tijdens het spelen zie je hem oplopen en zie je dat je steeds meer en meer kunt winnen. Hoe je deze kunt winnen lijkt eenvoudig. Speel met 3 credits en draai 3 keer het symbool met de gouden voetbal en je wint. Klinkt simpel, maar probeer het maar eens. Als je wint, dan win je ook veel en groots. Het is zeker het proberen waard.

Kies je inzet bij Golden Goal

Je kunt kiezen om te spelen met 1 credit, 2 credits of de maximale inzet van 3 credits. Een credit staat in Golden Goal voor 0,25 eurocent en is dus leuk om mee te spelen. Je kunt zelf de inzet bepalen en dus ook in de gaten houden hoeveel je inzet.

Met een win kans van 94% op de hoogste inzet moet er toch een hoop uit te halen zijn. Speel je liever niet meer je eigen geld, dan kun je altijd kiezen om voor de lol te spelen met speelgeld. Het spelen met speelgeld heeft als voordeel dat je lekker kunt oefenen en het spel echt door kunt krijgen zonder dat je hier geld aan kunt verliezen. Vind je het spel niet leuk, kun je ook altijd kijken naar een van de andere spellen die meer bij jou passen. En dit alles zonder maar een enkele cent te verliezen.

golden goal play n go

Kies je eigen spanning

Omdat deze gokkast niet de meest ingewikkelde is, is het misschien niet de meest uitdagende kast om op te spelen voor de echte gokkastfanaten. Toch is het een fijne videoslot om op te spelen omdat je lekker ontspannen kunt gokken. Toch is het wel een kast waar je zelf kunt kiezen om de spanning groter te maken. Kies je ervoor om te spelen met echt geld, dan is het al gelijk een stuk spannender.

Ga je dan ook met het maximaal aantal credit spelen en speel je dus mee met de progressieve jackpot dan wordt het nog allemaal iets spannender. Het uiterlijk van Golden Goal past perfect bij de naam van het spel. Dit hebben de mannen van Play ‘n Go heel goed gedaan. Veel speelplezier is zeker gegarandeerd met dit soort online gokkasten.