golden legend videoslotWe gaan maar meteen met de deur in huis vallen en zeggen wat er zo heerlijk is aan dit spel. Je mag namelijk constant met 50 winlijnen spelen. Dat betekent dus vaak één ding en dat is dat er een hoop prijzen vallen. Golden Legend staat volledig in het teken van de Chinese oudheid en dat zie je ook in bijna alle symbolen en de lay out heel goed terug. Zelfs het muziekje dat er bij is gekozen is volledig in de sfeer van die je verwacht van dit spel. Bij dit spel dat gespeeld wordt op vijf verschillende rollen, kun je je inzet variëren van een paar cent tot 100 euro.

Probeer niet te hard van stapel te lopen en te hoog in te zetten, met 50 cent kun je namelijk al alle winlijnen optimaal benutten. Wij raden je dus ook aan om ergens rond die koers te starten met inzetten, maar gelukkig is er ook een optie om gratis te spelen zodat je eerste eens even goed de regels kunt uitvogelen die er aan dit spel gebonden zijn.

Voor je comfort is er een autoplay knop toegevoegd aan dit spel, maar deze werkt eigenlijk niet heel veel sneller dan wanneer je zelf klikt. Een turbo knop zit er dan ook helaas niet op, waardoor dit spel toch vrij traag oogt bij vlagen. Een max bet knop is er wel en er is zelfs een optie om te gokken wanneer je een bedrag gewonnen hebt. Je moet dan een kaart kiezen en wanneer je de juiste soort hebt gekozen, wordt je prijs verdubbeld.

Golden Legend is toegankelijk voor een ieder

Golden Legend beschikt over een vrij eenvoudig basisspel dat heel toegankelijk is voor bijvoorbeeld mensen die nog niet zo heel vaak op online slots hebben gespeeld. De combinaties staan duidelijk aangegeven bij de informatieknop en je moet toch echt vooral op zoek naar twee verschillende symbolen. Dat is in de eerste instantie het goud met blauwe symbool, die staat namelijk voor een wild. Het is geen sticky wild en ook niet stacked in het basisspel, maar doordat je met 50 winstlijnen speelt is bijna iedere wild die je te pakken krijgt een garantie voor prijzen. Maar het echte geld zit ‘m vooral in de scatters.

golden legend play 'n go

Die worden weergegeven door een draak in een rood symbool en wanneer je die drie weet te draaien op willekeurige rollen, krijg je maar liefst 10 free spins. En je raad het al, 10 free spins met 50 winlijnen is echt een garantie op mooie prijzen. Tel daar bij op dat je ook nog eens extra wilds krijgt op de derde en vijfde rol en je kunt er eens goed voor gaan zitten. Ohja, en hadden we al verteld dat je bij het activeren van de drie scatters je automatisch al vier keer je inzet terugkreeg? Ga dus echt voor de scatters en zie je payroll flink oplopen al voordat je überhaupt aan de free spins gaat beginnen.

Golden Legend is een klassieker met louter voordelen

Golden Legend is een echte klassieker die niet voor niets dagelijks door een hoop mensen gespeeld wordt. Het feit dat je met zo veel winlijnen speelt, werkt daar natuurlijk aan mee en ook de gamble optie is iets wat een hoop mensen altijd triggert. Dit is een simpel doch aantrekkelijk spel dat door zowel beginners als de meer ervaren spelers nog veel kan worden gespeeld. Doordat je er zo veel verschillende (vaak kleinere) prijsjes mee kunt winnen is het bovendien een spel dat je langere tijd achter elkaar kunt spelen zonder dat het ook dan maar een beetje gaat vervelen.